Jegyinformációk

 
 
JEGYVÁSÁRLÁS

 

Nyomtatott jegyek és általános információk:
 

 1. Nyomtatott jegyek vásárlásakor a kazincbarcikai és miskolci értékesítési pontokon lehetőség van SZÉP kártyával történő fizetésre is mind elővételben, mint a program napján.
 2.  

 3. Belépőjegyek vásárlása az előadás/koncert napján minden értékesítési ponton, az előadás/koncert előtt két órával a programok helyszínén lévő pénztárban lehetséges. A Kazincbarcika, Csónakázó-tó és Művelődési Központ helyszíneken bankkártyás fizetés is lehetséges.
 4.  

 5. A fesztivál Kazincbarcikán kívüli helyszínein a belépődíjas koncertekre a külső helyszíneken is válthatók belépők (pl.: Szendrő, Kurityán).
 6.  

 7. Az elővételes (kedvezményes) jegyár az adott eseményt/koncertet megelőző utolsó nap pénztárzárásig, online értékesítésnél előző nap éjfélig történő jegyvásárlás esetén érvényes!

 

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

 

Helyszín Cím Elérhetőségek Nyitva tartás
Egressy Béni Művelődési Központ 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5. (+36)(48) 510 220

info@kolorcity.hu

hétfő – péntek 09:00 – 18:00
Mezey István Művészeti Központ 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9. (+36)(48) 310 116 info@kolorcity.hu hétfő – péntek 09:00 – 18:00 szombat 09:00 – 14:00
Tourinform Kazincbarcika 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.. (+36)(48) 311 583 kazincbarcika@tourinform.hu info@kolorcity.hu hétfő – péntek 09:00 – 18:00 szombat 09:00 – 14:00
Miskolc Bolt 3530 Miskolc, Széchenyi út 16. (+36)(46) 350 425 miskolcbolt@hellomiskolc.hu www.kolorcity.hu hétfő – péntek 08:30 – 20:00 szombat 10:00 – 18:00
Művelődési Központ 3780 Edelény, Borsodi út 9. (+36)(48) 341 824 mkkm.muvkp@gmail.com www.kolorcity.hu hétfő – péntek 08:00 – 20:00
ÓMI Városi Művelődési Központ “Olvasó” 3600 Ózd, Gyár út 04. (+36)(48) 570 474 info@ozdolvaso.hu www.kolorcity.hu hétfő – péntek 08:00 – 16:00

 

 

 

Az onlie jegyvásárlás menete:

 

 1. Az online jegyvásárlás a Barcika Art Kft. által megadott szerződő partner Ticketportál országos jegyértékesítő hálózat, valamint az OTP Bank Nyrt. POS terminálos jegyértékesítési rendszerén keresztül történik a kolorcity.hu oldalon keresztül.
 2.  

 3. A sikeres banki tranzakciót követően a vásárló egy linket kap az általa megadott email-címre, amely linkre kattintva letöltheti a belépőket.
 4.  

 5. A megvásárolt belépőkhöz egy kinyomtatott igazolás (voucher) tartozik, amelyet a rendezvényterületre/előadásra történő belépéskor be kell mutatni. A belépésre és a bent tartózkodásra jogosító karszalagot a Barcika Art Kft. annak a részére adja át, aki az igazolást (voucher) először bemutatja, ezért kérjük, hogy a vouchert őrizzék meg, ne gyűrjék össze, és másnak ne adják át!

 

A belépőjegy megvásárlásával/karszalag viselésével a látogató elfogadja a fesztivál Általános Szerződési Feltételeit, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a fesztivál házirendje és jegyértékesítési szabályzata is.

 

 

 

Kivonat a fesztivál házirendjéből

 

Jegyhamisítás

 

A belépőjegyek, a voucher vagy a karszalagok hamisítását Magyarország törvényei büntetik.

 

Karszalag viselése

 

Szabadtéri belépőjegyes programokon a rendezvényterületre történő beléptetéskor minden résztvevő fesztivál logóval ellátott, naponta eltérő színű, az adott napra érvényes karszalagot kap. A karszalag viselése kötelező. A sérülésmentes karszalag viselése jogosít a rendezvényterületen történő tartózkodásra és a szolgáltatások igénybevételére.

 

Gyermekekre, fiatalkorúakra vonatkozó rendelkezések

 

Hat éves kor alatt a belépés díjtalan!

 

Tizenhatodik életévüket be nem töltött személyek csak nagykorú, cselekvőképes felnőtt kísérővel, annak felügyelete mellett léphetnek be és tartózkodhatnak a rendezvényhelyszínen.

 

Biztonsági előírások:

 

A rendezvényterületekre közbiztonságra veszélyes eszközöket, robbanószert, petárdát, szúró-, vágó eszközöket, baleset- vagy sérülés okozására alkalmas más tárgyat, kábító- vagy tudatmódosító szert, szeszes italt, üdítőt, üveget bevinni tilos, továbbá az előbbiekben felsoroltakon kívül tilos bevinni minden más olyan eszközt, tárgyat stb, amelynek birtoklását jogszabály tiltja.

 

A látogató köteles betartani a szervezők/rendezők/biztonsági személyzet utasításait.

 

A látogató köteles betartani a tömegrendezvényeken általában szokásos azon viselkedési normákat, amelyek a kulturált szórakozást, mások testi épségének a megőrzését, összességében a rendezvény biztonságos lebonyolítását és a programok zavartalan megtartását szolgálják.

 

A látogató a fesztiválhelyszínre való belépéskor elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a házirendet és egyéb, helyszínre és programra vonatkozó szabályokat

 

Kép- és hangfelvételek szabályozása:

 

A fesztivál területén kép- és hangfelvétel készítése, s annak nyilvános körben való megjelenítése a szervezők külön engedélye nélkül szigorúan tilos!

 

A fesztivál eseményeiről nyilvános kép- és hangfelvételek készülhetnek, amelyen a látogató is feltűnhet. Ezen felvételekkel kapcsolatban a látogatónak semmilyen anyagi- illetve más jellegű igénye nem lehet.

 

Készítette: a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft.,

a IV. KolorCity fesztivál/ XVI. Borsodi Művészeti Fesztivál szervezője

 

Hatályos: 2016. június 15 – 2016. augusztus 20-ig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kolorcity
logo_new