Információk

 

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával, újra elindul a FittBarcika programsorozat. A program órarendje több korosztálynak: kismamáknak, 50 vagy 60 éven felettieknek, fiatal felnőtteknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget. Az egész éves eseménysorozat, negyedévente változó órarenddel, szakképzett oktatókkal, több helyszínen várja a mozogni vágyókat!

 

A regisztrációs jegy megváltása ingyenes!

 

A szervező a programváltozás jogát fenntartja, melyről az adott médiafelületeken és a megadott e-mail-címeken igyekszik minél hamarabb tájékoztatni az érdeklődőket, a regisztrálókat.

 

A jelentkező, a regisztráló elfogadja az edzések helyszínének házirendjét és a vonatkozó szabályzatokat: ÁSZF, adatvédelmi szabályzat.

 

A szervező nem felelős az edzéseket látogatók magatartásáért, károkozásáért, illetve az esetleges sérülésekért!

 

A jelentkező a regisztrációs jegy megváltásával tudomásul vette, hogy a fentiek betartását a rendezvényt, a programokat szervezők bármikor ellenőrizhetik, és felszólíthatják - rendbontás, a szabályok be nem tartása esetén - a helytelen magatartás megszüntetésére!

 

A vouchert minden programra hozza magával!

 

 

A program fő támogatója Kazincbarcika Város Önkormányzata!

Kellemes szórakozást kíván Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében:

 

 

Szitka Péter

Klimon István

Dr. Makkai Orsolya

polgármester   alpolgármester alpolgármester

 

1. Jegy kiválasztása

Kosár tartalma


Összesen:

18:00

Fitt Barcika 2022

Kazincbarcika

(A jegyár Forintban értendő és az ÁFA-t tartalmazza)

Ft

2. Adatok megadása