Beliczai Balázs és Benk Dénes stand-up-estje a Kolorcountry színpadán

Augusztus 6-án, vasárnap 20:00 óráig tessék jó alaposan a rekeszizmokra gyúrni. Akut hahotaveszély várható a fesztiválterületet kiterjesztő Kolorcountry egyik beszálló településén, Kurityán Lovardájában. Két országos hírű stand-up-komédiás lép fel és szórakoztat közösen és felváltva.

 

Kurityán község Lovardájának színpadán ketten mutatják meg, hogy mit tudnak, és hogyan csiholnak nevetést seperc alatt, csak a szavak erejével. 

 

Beliczai Balázs a Dumaszínház társulat tagja, a Showder Klub és a Rádiókabaré rendszeres fellépője. Országunk egyik legismertebb és legkedveltebb stand-up-komikusa. A Dumaszínház hírverése szerint több mint 55 híres ember hangján tud köhögni! 

 

Benk Dénes 2006 óta gyakorlója a stand-up comedy műfajának. A Magyar Rádió 5. Humorfesztiváljának döntőse, a Godot Dumaszínház és a Showder Klub gyakori fellépője.

 

Ketten együtt több mint négyet érnek! Megéri felkerekedni értük Kazincbarcikáról vagy a Kolorcountry bármely településéről, sőt annak határain túlról is, mert egy ilyen színes vasárnap este után a hétfői munkakezdés sem lehet szürke!


Időpont: augusztus 6., vasárnap, 20:00

Helyszín: Kurityán Lovarda
Jegy elővételben ITT és a helyszínen is: 2500 Ft

Esőhelyszín: Kurityán, Kossuth Lajos Általános Iskola

 

Indexkép: Dumaklub