Hello, csókolom Kolorfesztiválozók!

Idén jubilál Kolorcity legnagyobb eseménysorozata, a 10. alkalmat pedig szeretnénk méltóképpen megünnepelni. A fenntarthatóság alappilléreként a Kolorfesztivál legfontosabb színe a zöld lesz, természetesen csakis Önökkel, Veletek.
 

Szeretném, hogy idén önfeledten ünnepeljük 10 évvel ezelőtt született álmunkat: a színes város, a Kolorcity születését. Ehhez napjaink eszközeit és lehetőségeit használjuk a kazincbarcikaiak, a környéken élők vagy a programjainkra, esetleg a Kolorcityre kíváncsi ideérkező vendégek számára. Így augusztus 1. és 20. között a minden eddiginél intenzívebb zöldtudat mellett számos zenei stílus ünnepelt fellépője, valamint különleges kiállítások, események várják a fesztiválozókat.
 

Ezen a linken keresztül bárki csemegézhet és válogathat, eldöntve, hogy számára a P.Mobil, a Tankcsapda, a Csík zenekar vagy Majka legyen-e a legnagyobb hívószó, esetleg egy klasszikus zenei templomi koncert, netán a tánc vagy az augusztus 20-i tüzijáték.
 

A 10. Kolorfesztiválon erősebbre állítjuk a környezettudatosságot. Szeretnénk, hogy ne csak a ma embere kapcsolódhasson ki, és gyűjthessen feledhetetlen emlékeket, hanem — helyi szinten óvva bolygónkat — gyermekeink, unokáink is ugyanezeket az élményeket élhessék át.
 

Kívánok Önöknek, Nektek kedves fesztiválozók önfeledt szórakozást, emlékezetes pillanatokat, és ha lehet kérni, akkor vigyék, vigyétek szerte a világban városunk jó hírét!
 

Legyen az úti cél mindig Kolorcity!
 

Barátsággal,

Szitka Péter
polgármester