Színesítsd Te is Kazincbarcikát!

[vc_row][vc_column][vc_single_image image="836" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d" css_animation="top-to-bottom"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Graffiti pályázat

 
Színesítsd Te is Kazincbarcikát!
 

„Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtő fejlesztése” címmel Kazincbarcika város önkormányzata három szomszédos helyhatósággal karöltve sikeres pályázatot nyújtott be a Svájci Hozzájárulási Programhoz. A projekt keretében Svájc közel 1,2 milliárd forinttal támogatja a fejlesztési programot, melynek elsődleges célja, hogy a kazinbarcikai térség imázsa javuljon.

 

A város és a térség új arculati koncepciója szerint a település és vidéke az ország legszínesebb régiójaként kívánja meghatározni önmagát. A svájci pályázati források lehetővé teszik, hogy az új térségi márkát, a Kolorcity-koncepciót képzőművészeti akciók és 2013 óta évente egy-egy nagyszabású összművészeti fesztivál tegye ismertté hazánkban.

 

Idén az augusztus 1-jétől 20-áig zajló Kolorcity fesztivál programjaként a Barcika Art Kft. ismét megrendezi „A graffiti művészet” hétvégét augusztus 12-én és 13-án, ahol többekközött átadják a díjakat a májusban meghirdetett graffiti pályázat nyerteseinek is.

 

Ebben az esztendőben a szervezők július 15-én éjfélig várják a 170 cm magas és 250 cm széles felületre festhető grafikai terveket, amelyek bármilyen technikával készülhetnek.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell az anyagismereti leírást, amely a választott festék alapanyag-leírását tartalmazza; a technológiai leírást, amely a kivitelezést foglalja magában.

 

graffiti@kolorcity.hu címre beküldött pályázatokat 2016. július 25-éig bírálják el, amelyről a pályázókat e-mailben értesítik, valamint az eredmény felkerül a www. kolorfesztival.hu weboldalra is.

 

Az első helyezett nettó 100.000 Ft-ot, a második helyezett 70.000 Ft-ot, a harmadik helyezett 50.000 Ft-ot kap, a negyediktől a tízedikig helyen végzett pályázók pedig 10.000 Ft-tal gazdagodnak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="821" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d" css_animation="top-to-bottom"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="836" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d" css_animation="top-to-bottom"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="822" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d" css_animation="top-to-bottom"][/vc_column][/vc_row]