Családi programok a Kolorfesztiválon

[vc_row][vc_column][vc_single_image image="1569" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_outline" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" css_animation="top-to-bottom" link="http://www.borsodchem-group.com "][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

FUTÓVERSENY ÉS CSALÁDI NAP A KOLORFESZTIVÁLON

  KOLORFUTÁS - Már több mint 200 futó várja a vasárnapi rajtot Kazincbarcikán  

A 4. KolorFesztivál keretein belül megrendezésre kerülő Kolorfutásra március óta folyamatosan érkeznek a nevezések, melyek száma mára meghaladja a 200-at. Az augusztus 7-i versenyen több távon is megmérettethetik magukat a futás szerelmesei, akik reggel 7 és fél 9 között a helyszínen is leadhatják még nevezésüket, illetve a regisztráltak átvehetik rajtcsomagjukat.

 

8.30-tól a közös bemelegítést követően először a családi majd a hosszú távok rajtjára kerül sor.  Akik a családdal közösen szeretnének rajthoz állni, azok 8:45-től a családi futáson vehetnek részt, amely során a Csónakázó-tavat kell megkerülniük 1000 méteres távon. A hosszabb távokon (6 km, 11 km és 21 km) indulók 9 órától rajtolnak, útvonaluk Kazincbarcika belvárosát és kertvárosát is érinti majd.

  Minden versenyző befutó érmet, pólót és számos, rajtcsomagba gyűjtött kisebb ajándékot is kap.   Bővebb információ és útvonal: http://kolorcity.hu/program/kolorfutas/ Róth Zoltán (sportszervező): 06-20/271-4121 sportszervezes@barcikaart.hu   Nevezés:  A verseny napján a helyszínen (A helyszíni nevezés a rajt előtt fél órával zárul.)    

Nevezési díj:

 
Családi futás 6 km 11 km 21 km
Helyszíni nevezés 800 Ft/fő 3000 Ft 4000 Ft 6000 Ft
Helyszíni nevezés (diák) 1500 Ft 1500 Ft 2500 Ft
    A futás mellett a szervezők színes programokkal várják az érdeklődőket. A délelőtt folyamán lehetőség nyílik szabadtéri sporteszközök használatára, és egy focis akadálypályát is teljesíthetnek az érdeklődők a KBSC utánpótlásjátékosainak segítségével.   A FittDay keretében a nagyszínpadon 10.15 órától Takács Dominika tart capoera aerobikot, 11.00 órától pedig Pápai Judit zumba edzést.              

KOLORPIKNIK – Óriáskép-alkotás az ovisokkal

A programok a futóversenyt követően sem érnek véget.   Délután 14 órától egy ovisok által készített, 135 m2-es óriáskép kerül összeállításra, melyet hetek óta készítenek. A kép témája Földünk élővilága. Mindemellett családi játszóház és gyermekkoncertek (Apacuka, Alma zenekar) várják a kicsiket és nagyokat.  

További programok:

légvár, óriás buborék, interaktív lufihajtogatás

www.kolorfesztival.hu
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="1449" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d" css_animation="top-to-bottom"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="1569" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_outline" onclick="custom_link" img_link_target="_blank" css_animation="top-to-bottom" link="http://www.borsodchem-group.com "][/vc_column][/vc_row]