hu en sk

Kockabarátok kiállítás és játszóház LEGO® alkotásokból

Kockabarátok kiállítás és játszóház LEGO® alkotásokból

 

A trendek jönnek-mennek: igaz ez a játékiparra is, ahol napjainkban már a boltok polcain a legújabb elektromos autók, Barbie-babák különböző fajtái, interaktív plüssállatok vagy társasjátékok sorakoznak, azonban mellettük ott van évtizedek óta a megunhatatlan, kreatív játék; a LEGO. Érték, játék és minőség – ez jellemzi a márkát.

 

A kreatív, fejlesztő játékok nemcsak a gyerekeket töltik el örömmel: az idősebb generáció is ugyanolyan izgalommal és játékossággal veszik kézbe őket, hiszen felnőtt fejjel már egész komoly alkotásokat is lehet készíteni legóból. Egy fergeteges utazásra invitálunk mindenkit a játékok varázslatos birodalmába!

 

Legyen részese Ön is a legnagyobb LEGO® kalandnak 2018. február 13-a és 16-a között a Mezey István Művészeti Központban!
LEGO építőmesterek féltve őrzött remekműveivel, egyedi alkotásaival várják 2018. február 13-14-15-16-án, 9.00-18.00 óra között Kazincbarcikán, a Mezey István Művészeti Központban!

 

A klasszikus LEGO témák mellett, mint a váras, tűzoltós és vonatos asztalok, természetesen a legújabb kedvencekkel is lehet találkozni, több mint 200 m2-en! Átélheti a Star Wars csodás csillagközi élményeit, találkozhat SpongyaBobbal és barátaival és ha csak szimplán jobb hellyé tenné a világot, akkor ne hagyja ki a LEGO Friends varázslatos világát!

 

A kiállítás témái bővebben: Star Wars, Space, Szuperhősök, Technic, Város, Verdák, SpongyaBob, Chima, Ninjago, Castle, Friends, Hajók, Arctic.

 

 

Ami még lesz:

interaktív, pneumatikus asztalok és vitrinek

 

3 féle játszóház:

 

 

  • Lego Duplo-játszóház
  • Lego-játszóház
  • Kocka-játszóház
  • Vonatirányítás
  • Daruirányítás
     

Várunk mindenkit szeretettel a játékok varázslatos birodalmába!

 

Szervező: Barcika Art Kft.

 

További információk: Mezey István Művészeti Központ,

 

3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.


Telefon/fax: : +36-48/310-116