Kazincbarcika ad helyet a Kennedy Shriver Emléknapnak

Bejárást szerveztek a Barcika Art Kft. és a Nemzetközi Speciális Olimpia Szövetség munkatársai a július 20-ai Kennedy Shriver Emléknappal kapcsolatban március 29-én.

Az egyeztetést a Don Bosco Sportközpontban tartották, a létesítmény mellett lévő zöld terület feltérképezése és bejárása során.  


Fotók: Kovács Loretta (A képre kattintva megtekintheti a galériát!)

A helyszín a Magyar Speciális Olimpia Szövetség jelenlévő munkatársai szerint kiválónak bizonyul majd a július 20-án megrendezésre kerülő, nagyszabású program számára.


Szabó Béla, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség társelnöke érdeklődésünkre elmondta, hogy nagy örömükre szolgál, hogy az egyik legjelentősebb rendezvényüket Kazincbarcikán szervezhetik meg, amihez profi szakmai támogatást kapnak a Barcika Art Kft. szervezőitől.

Fotón: Szabó Béla, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség társelnöke

Kazincbarcika Város Önkormányzata 2017-ben pályázott a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnél a Kennedy Shriver Emléknap hazai eseményének megtartására. A benyújtott anyag és támogatási program pozitív elbírálásban részesült, az elnökség úgy döntött, hogy idén Kazincbarcika adhat helyet a Kennedy Shriver Emléknapnak.