KolorFund innovációs fórum

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a „Színezzük együtt Kazincbarcikát” Helyi Akciócsoport a KolorFund – helyi kisvállalkozóknak szóló innovációs célú pályázattal kapcsolatosan rendez fórumot a KolorLab Innovációs Központban.

 

A fórumon a résztvevők rövid tájékoztató előadást hallhatnak a helyi mikro- és kisvállalkozások legújabb, a vállalkozások innovatív fejlesztésének támogatására kiírt KolorFund pályázati lehetőségről. Bemutatják a felhívás főbb kritériumait, illetve válaszolnak a felhívással kapcsolatos kérdésekre, segítik a projektötletek továbbgondolását. A pályázat iránt érdeklődőknek lehetőségük lesz kérdéseiket egyénileg is átbeszélni.

 

A fórum vendége lesz Márk Marcel innovátor, akitől tudni érdemes, hogy nem áll messze a határok feszegetése, a nyitottság, a vállalkozó szellem, mely tulajdonsága révén számos vállalkozói, közösségi kezdeményezés résztvevője, illetve elindítója.

 

A fórumra minden érdeklődőt várnak!
Időpont: Május 24. 16 óra
Helyszín: KolorLab Innovációs Központ, földszinti közösségi terem


A továbbá bemutatkozik a KolorLab Innovációs Központban működő néhány vállalkozás is, akik saját tevékenységükön túl beszélnek a hely adta együttműködésekről. A beszélgetésen túl a résztvevők betekintést nyerhetnek a vállalkozások irodáiba, műhelyébe.