Kolorfutás 2018 – Jelentkezz most még kedvezményesen!

Ne maradj le, nevezz még ma!

 

A verseny rendezője, a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy megismerhesse a résztvevők igényeit, felmérve azokat, megtartva a jó ötleteket, idén ismét számos újítást vezetett be.

 

Az új kategória, a maratonváltó, az új rajthelyszín – a Mezey-ház udvara –, a megváltozott útvonal, valamint az egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszer, amelyben azonnali bankkártyás fizetéssel lehet jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, rengeteg futó érdeklődését keltette fel, ami azért is fontos, hiszen idén nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre, csak online lehet jelentkezni! Ráadásul mivel a nevezés idősávos, a nevezési díjak már csak az úgynevezett „Last ticket” időszakig, július 22-éig kedvezményesek!

 

Fontos!

 

Az előnevezési díjak a versenyről való lemondás esetén nem igényelhetők vissza. Befizetett részvételi díj esetén a nevezés átruházható, amiről a szervezőket írásban kell értesíteni! A 2018. július 22. után való nevezés last ticket nevezésnek minősül.

 

Részletek és jelentkezés: https://kolorcity.hu/kolorfutas