Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

 

2018. augusztus 5-én 7.00 - 13.00 között kerül megrendezésre az 5. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

 

A forgalom elől elzárt területek (a megadott időpontban sem a ki-, sem a behajtás nem lehetséges)

 

- Egressy út (unikornis körforgalom és Iriny János ROK közti szakasz)

- Árpád fejedelem tér

- A Herbolyai út bal oldala (családi házas rész) és a jobb oldali sorházas rész

- Jószerencsét út mellett, a temető előtti rész, egészen a 26-os útig

- Ságvári tér

- Munkácsy tér

- Göncz Árpád utca (Nyugati gyűjtőút)

- Tárna utca

 

 

Kétirányú (KIFELÉ – BEFELÉ) áteresztő pontok:

 

- Herbolyai úton a Műszerész utca és a Ménes utca kereszteződésénél

- Jószerencsét úton a Fő tér és Csokonai és Mikszáth út irányából

 

 

A verseny ideje alatt a 26-os útról a Jószerencsét útra és a Jószerencsét útról a 26-os útra a Szent Flórián téren és Irinyi János úton (Tűzoltóság, Surányi Endre Szakképző Iskola előtt elhaladva) keresztül juthatnak el.

 

A Jószerencsét út 26-os út és Mátyás király út közötti szakaszán a temető felőli két sávban szembeforgalomra, az útpálya másik két sávja esetében útzárra (ezen közlekednek a futók), a két körforgalom (Shell kút és unikornis szobor) közötti szakaszon teljes útzárra számíthatnak a Fő térről és Csokonai útról is megközelíthető kétirányú áteresztő ponttal.

 

A Mátyás király útról a Jószerencsét útra a Spar pakolóján és a Shell benzinkúton keresztül, a Jószerencsét útról a Mátyás király útra a Shell kútnál lévő körforgalom belső sávján keresztül juthatnak el.

 

Az unikornis körforgalmon keresztül a Jószerencsét út és Egressy út (körfogalom és 26-os út közötti szakasza) a térképen jelölt módon közelíthető meg.

 

Az ÉMKK Jószerencsét úti buszmegállói (temető, Kolorlab Innovációs Központ – volt központi iskola, Fő tér) a 26-os úti buszmegállókba kerülnek áthelyezésre. A járatok a 26-os útról a Tóth Árpád úton keresztül az Építők útján és a Tardonai úton közlekednek a Szabó Suzuki Szalonig oda-és vissza.

 

Megértésüket köszönjük. Szurkoljanak Önök is a Kolorfutás versenyzőinek!

 

Barcika Art Kft.

Változások a város közlekedésében - Kolorfutás 2018