6. Kolorfesztivál házirendje és a legfontosabb tudnivalók

A belépőjegy megvásárlásával és a karszalag viselésével, ingyenes programok esetén a rendezvényhelyszínen való tartózkodással a látogató elfogadja a fesztivál Általános Szerződési Feltételeit, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a fesztivál házirendje és jegyértékesítési szabályzata is.

Legfontosabb tudnivalók:

1. A belépőjegy, a voucher vagy a karszalag hamisítását Magyarország törvényei büntetik.

2. A szabadtéri rendezvényhelyszíneken minden résztvevő az adott napra érvényes karszalagot kap. A sérülésmentes karszalag viselése jogosít a rendezvényterületen történő tartózkodásra!

3. Tizenhatodik életévüket be nem töltött gyermekek, fiatalkorúak csak nagykorú, cselekvőképes, felnőtt kísérővel, annak felügyelete mellett léphetnek be és tartózkodhatnak a rendezvényhelyszínen.

4. A rendezvény helyszíneire közbiztonságra veszélyes eszközöket, robbanószert, petárdát, szúró-, vágó eszközöket, baleset- vagy sérülés okozására alkalmas más tárgyat (pl. nagy méretű esernyő), kábító- vagy tudatmódosító szert, szeszes italt, üveget bevinni tilos!

5. A fesztiválterületen az ülőhelyes programok alkalmával kizárólag rögzített, a Szervezők által kihelyezett székek használhatók, egyéb, mobil, rögzítére nem alkalmas szék nem vihető be.

6. A fesztiválterületre állatot bevinni tilos!

7. A fesztiválterületre maximum 1 db, maximum 0.5 literes, műanyag vagy dobozos ital vihető be.

8. A látogató köteles betartani a szervezők utasításait, a tömegrendezvényeken általában szokásos azon viselkedési normákat, amelyek a kulturált szórakozást, mások testi épségének a megőrzését, a rendezvény biztonságos lebonyolítását és a programok zavartalan megtartását szolgálják. Ellenkező esetben a rendezvény főszervezője a belépőjegy visszafizetése nélkül a látogatót kitilthatja a területről.

9. Probléma esetén az információs ponton, a fesztivál szervezőinél vagy a biztonsági személyzetnél kérhető segítség.

10. A fesztivál területén kép- és hangfelvétel készítése a szervezők külön engedélye nélkül szigorúan tilos!

11. A fesztivál eseményeiről nyilvános kép- és hangfelvételek készülhetnek, amelyen a látogató is feltűnhet. Ezen felvételekkel kapcsolatban a látogatónak semmilyen anyagi- illetve más jellegű igénye nem lehet. (ld. adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat)

12. A fesztivál biztonsági terve és szabályzatai a jegypénztárban találhatók.

MENTŐ: 104
TŰZOLTÓSÁG: 105
RENDŐRSÉG: 107
SEGÉLYHÍVÓ: 112


Szervező:
Barcika Art Kft.
3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

Nyitvatartás:
Kazincbarcika, Csónakázó-tó
Augusztus 7., 8., 10.: 19.00-00.00
Augusztus 11.: 20.00-03.00
Augusztus 12.: 10.00-16.00, 19.00-00.00


Kazincbarcika, Fő tér
Augusztus 17-18-19-20.: 16.00-00.00
Bővebb info: www.kolorcity.hu