Tour de Hongrie - Változik a buszmenetrend

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Tour de Hongrie Vuelta Sportiroda szervezésében, 2018. augusztus 18-án (szombat) és 19-én (vasárnap) Borsod megyébe érkezik Magyarország legnagyobb kerékpáros eseménye az országúti kerékpárverseny, mely miatt 18-án Borsodivánka, Négyes, Tiszavalk, Tiszabábolna, Tiszadorogma, Ároktő, Mezőcsát, Hejőkeresztúr, Ónod, Sajópetri, Kistokaj, Miskolc-Szirma, Miskolc, Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt településeken, illetve 19-én Múcsony-Edelény-Szendrő-Szalonna-Perkupa-Szin-Szinpetri-Jósvafő-Aggtelek-Trizs-Ragály-Zubogy-Felsőkelecsény-Felsőnyárád-Sajókaza-Szuhakálló településeken akadályoztatásra lehet számítani.

 

Az érintett településeken az akadályoztatások a következő vonalakat érintik:

 

2018. augusztus 18-án:

            3738 Miskolc-Kistokaj-Sajópetri

            3743 Miskolc-Mezőcsát

3752 Miskolc-TAKATA-Kistokaj-Sajópetri-Muhi-Tiszaújváros

3755 Miskolc-Bükkszentkereszt-Répáshuta

4010 Mezőkövesd-Négyes-Tiszadorogma-Mezőcsát autóbuszvonalak egyes járatait.

Az érintett szakaszokon közlekedő menetrend szerinti helyközi autóbuszjáratok akadályoztatásra számíthatnak. A járat végzése közben az autóbuszokat pár percre megállítják, a versenyzők elhaladását követően kerül az utak ismételt megnyitására, melynek hatására a mentidők tekintetében pár perces késés előfordulhat.

 

 

2018. augusztus 19-én:

Kazincbarcika belterületén előreláthatóan 06.00-17.00 óráig történő lezárások valamint az érintett településeken az akadályoztatások a következő vonalakat érintik:

            1035 Budapest-Bátonyterenye-Ózd-Kazincbarcika

            1054 Budapest-Gyöngyös/Ludas-Eger-Kazincbarcika-Jósvafő

            1384 Miskolc-Ózd-Pétervására-Salgótarján

            3707 Miskolc-Edelény-Bódvaszilas-Hidvégardó

3765 Miskolc-Sajóbábony-Sajószentpéter-Kazincbarcika

3768 Miskolc-Kazincbarcika-Aggtelek

3770 Miskolc-Kazincbarcika-Putnok-Ózd-Borsodnádasd

4040 Kazincbarcika-Múcsony-Edelény

4043 Kazincbarcika-Edelény-Balajt-Abod(Királykút)

4048 Kazincbarcika-Berente

4050 Kazincbarcika-Sajószentpéter-Kondó-Varbó

4052 Berente-Kazincbarcika-Tardona

4060 Kazincbarcika-Sajókaza-Dédestapolcsány-Mályinka

4066 Kazincbarcika-Sajóivánka-Sajókaza-Sajógalgóc

4067 Berente-Kazincbarcika-Sajókaza

4069 Kazincbarcika-Szuhakálló-Sajókaza-Kazincbarcika

4070 Kazincbarcika/Berente-Kurityán-Szuhafő

4075 Kazincbarcika/Berente-Felsőnyárád-Aggtelek

4080 Kazincbarcika-Rudolftelep-Rudabánya-Kánó

4081 Berente-Kazincbarcika-Rudabánya-Jósvafő-Aggtelek vá.-Aggtelek

4082 Berente/Kazincbarcika-Rudabánya-Szalonna-Meszes

4083 Kazincbarcika-Rudabánya-Szendrő-Rakaca

Helyi közlekedést érintő:

9650 3 Autóbusz-állomás-Épitők útja-Márka ABC-Vasútállomás

9650 4 Autóbusz-állomás-Herbolya, Tervtáró

9650 4C Autóbusz-állomás-Kertváros, Vájár út, melyek az alábbiak szerint közlekednek:

 

1035 Budapest-Bátonyterenye-Ózd-Kazincbarcika autóbuszvonalon

  • A 2 sz. járat, amely Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelytől naponta 6.30 órakor indul és Budapest, Stadion aut. pu. megállóhelyre 10.20 órakor érkezik Kazincbarcika, központi iskola megállóhelyig a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik, majd a Jószerencsét út – Egressy u. kereszteződésében lévő körforgalomban jobbra fordulva, a 26-os sz. fő úton közlekedik tovább. A járat Kazincbarcika, vh. megállóhelyet nem érinti, a járatot Kazincbarcika, MÁRKA ABC megállóhelyen is megállítjuk.

 

1054 Budapest-Gyöngyös/Ludas-Eger-Kazincbarcika-Jósvafő autóbuszvonalon

  • Az 1 sz. járat, amely Budapest, Stadion aut. pu. megállóhelytől naponta 6.15 órakor induló és Jósvafő, aut. vt. megállóhelyre 10.55 órakor érkezik a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik.
  • A 3 sz. járat, amely Budapest, Stadion aut. pu. megállóhelytől naponta 8.15 órakor induló és Kazincbarcika, aut. áll. megállóhelyre 11.45 órakor érkezik Sajókaza, vá. bej. út megállóhelyig a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik, majd a 26-os sz. fő úton tovább haladva közlekedik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyre. A Kazincbarcika, Kórház és Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyeket nem érinti, a belvárosban történő leszállási lehetőségek pótlása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.
  • A 4 sz. járat, amely Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyről naponta 6.15 órakor induló és Budapest, aut. pu. 9.55 érkezik Kazincbarcika, Kórház és Kazincbarcika, vh. megállóhelyeket nem érinti. A járat Kazincbarcika Mátyás király úton haladva közlekedik a MÁRKA ABC irányába, a Strand és a Központi iskola megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A 14 sz. járat, amely Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyről naponta 13.35 órakor induló és Budapest, aut. pu. 17.05 érkezik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér, aut. vt. megállóhelytől 13.35 órakor indul. A Kazincbarcika, autóbusz-állomás és Kazincbarcika, Kórház megállóhelyeket a járat nem érinti, a belvárosban történő felszállási lehetőségek pótlása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.
  • a 8 sz. járat, amely Jósvafő, aut. vt. megállóhelytől naponta 14.25 órakor induló és Budapest, aut. vt. megállóhelyre 19.05 órakor érkezik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik, ahonnan 15.15 óra helyett 15.35 órakor indul és a 26-os sz. fő úton közlekedik tovább. A Kazincbarcika, autóbusz-állomás és Kazincbarcika, Kórház megállóhelyeket a járat nem érinti, a belvárosban történő felszállási lehetőségek pótlása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.

 

1384 Miskolc-Ózd-Pétervására-Salgótarján autóbuszvonalon

  • a 218 sz. járat, amely Salgótarján, aut. áll. megállóhelytől naponta 6.55 órakor induló és Miskolc, aut. áll. megállóhelyre 10.15 órakor érkezik Sajókaza, vá. bej. út megállóhelyig a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik, majd a 26-os sz. fő úton halad tovább a Szt. Flórián tér megállóhely felé. A Kazincbarcika, vh. megállóhelyen történő le- és felszállítási lehetőség biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.
  • a 213 sz. járat, amely Miskolc, aut. áll. megállóhelyről naponta 5.30 órakor induló és Salgótarján, aut. áll. megállóhelyre 8.50 órakor érkezik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik, majd a 26-os sz. fő útra vissza térve halad tovább Ózd felé. A Kazincbarcika, vh. megállóhelyen történő le- és felszállítási lehetőség biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.
  • a 217 sz. járat, amely Miskolc, aut. áll. megállóhelyről naponta 15.30 órakor induló és Salgótarján, aut. áll. megállóhelyre 18.50 órakor érkezik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik, majd a 26-os sz. fő útra vissza térve halad tovább Ózd felé. A Kazincbarcika, vh. megállóhelyen történő le- és felszállítási lehetőség biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. (2. megállóhely) elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.

 

3408 Eger-Szilvásvárad-Kazincbarcika autóbuszvonalon

  • A 3 sz. járat, amely Eger, aut. áll. megállóhelytől naponta 9.40 órakor induló és Kazincbarcika, aut. áll. megállóhelyre 11.08 órakor érkezik a menetrendben meghirdetett útvonalon és időpontban közlekedik.
  • A 2 sz. járat, amely Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől szabad- és munkaszüneti napokon 12.00 órakor induló és Eger, aut. áll. megállóhelyre 13.40 órakor érkezik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér, aut. vt. megállóhelytől 12.00 órakor indul. A Kazincbarcika, autóbusz-állomás és Kazincbarcika, Kórház megállóhelyeket nem érinti, a belvárosban történő felszállási lehetőségek pótlása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.

 

3707 Miskolc-Edelény-Bódvaszilas-Hidvégardó autóbuszvonalon

  • A 256 sz. járat, amely Bódvaszilas, vá.-tól munkaszüneti napokon 12.09 órakor indul és Miskolc, autóbusz-állomásra 13.40 órakor érkezik várható a járat akadályoztatása, a versenyzők elhaladását követően a járat tovább közlekedik a meghirdetett útvonalon.

 

3765 Miskolc-Sajóbábony-Sajószentpéter-Kazincbarcika autóbuszvonalon

  • 621 sz. járat, amely Miskolc, autóbusz-állomástól naponta 4.55 órakor indul és Kazincbarcika, autóbusz-állomásra 5.42 órakor érkezik, a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekedik.
  • A Miskolc, aut. áll. megállóhelytől Kazincbarcikára 5.30 és 9.30 óra közötti időintervallumban induló járatok Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekednek, majd a Mátyás király úton haladva érik el Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyet. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Miskolc, aut. áll. megállóhelytől Kazincbarcikára 10.00 és 16.00 óra közötti időintervallumban induló járatok csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekednek.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől Miskolcra 3.45 és 5.45 óra közötti időintervallumban induló járatok a menetrendben meghirdetett időpontokban és útvonalon közlekednek.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől Miskolcra 6.00 és 11.00 óra közötti időintervallumban induló járatok a Mátyás király úton haladva érik el Kazincbarcika, Szt. Flórián tér aut. vt. megállóhelyet, ahonnan a menetrendben meghirdetett időpontokban és útvonalon közlekednek Miskolc irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől Miskolcra 11.30 és 17.00 óra közötti időintervallumban induló járatok csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekednek.

 

3768 Miskolc-Kazincbarcika-Aggtelek autóbuszvonalon

  • A 843 sz. járat, amely Miskolc, autóbusz-állomástól szabad- és munkaszüneti napokon 9.45 órakor indul és Aggtelek, aut. vt. megállóhelyre 11.30 órakor érkezik, Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekedik, majd a Mátyás király úton haladva érik el Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyet és megfordulva szintén a Mátyás király úton közlekedik Aggtelek irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.

 

3770 Miskolc-Kazincbarcika-Putnok-Ózd-Borsodnádasd autóbuszvonalon

  • A Miskolc, aut. áll. megállóhelytől Ózdra 6.20 és 15.15 óra közötti időintervallumban induló járatok Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekednek, majd a 26-os sz. fő úton halad tovább Ózd irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.
  • Az Ózd, autóbusz-állomás megállóhelytől Kazincbarcikára, illetve Miskolcra 4.10 és 4.30 órakor induló járatok a menetrendben meghirdetett időpontokban és útvonalon közlekednek.
  • Az Ózd, autóbusz-állomás megállóhelytől Miskolcra 5.30 és 16.00 óra közötti időintervallumban induló járatok Kazincbarcika, vh. megállóhelyet nem érintik.

A 26-os sz. fő úton haladnak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér aut. vt. megállóhelyre, ahonnan a menetrendben meghirdetett időpontokban és útvonalon közlekednek Miskolc irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyen a járatot megállítjuk.

 

4040 Kazincbarcika-Múcsony-Edelény autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől Edelénybe 6.50, 8.50 és 10.20 órakor induló járatok a Mátyás király úton közlekednek a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől Edelénybe 12.20, 14.10, 15.35 és 17.15 órakor induló járatok csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől indulnak.
  • Az Edelény, autóbusz-állomás megállóhelytől Kazincbarcikára 6.15 és 7.50 órakor induló járatok Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekedik, majd a Mátyás király úton halad tovább az Autóbusz-állomásra. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • Az Edelény, autóbusz-állomás megállóhelytől Kazincbarcikára 10.25, 12.00, 13.10, 14.55 és 16.32 órakor induló járatok csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekednek.

 

4043 Kazincbarcika-Edelény-Balajt-Abod(Királykút) autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, Szt. Flórián t. aut. vt. megállóhelytől 14.35 órakor Abodra induló járat az út megnyitását követően közlekedik a menetrendben meghatározottak szerint.
  • A Ládbesenyő, kh. megállóhelytől 12.30 órakor Kazincbarcika, Szt. Flórián t. aut. vt. megállóhelyre közlekedő járat útközbeni akadályoztatása várható, az út megnyitását követően közlekedik a menetrendben meghatározottak szerint.

 

4048 Kazincbarcika-Berente autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől Berentére 9.55 órakor induló járat a Mátyás király úton közlekednek a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 16.20 órakor Berentére közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghatározott időpontban és útvonalon közlekedik.
  • A Berentebánya megállóhelytől 10.30 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Berente, Bányagépjavító üzem megállóhelytől 14.05 órakor a Vájár u. ford. megállóhelyre közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.
  • A Berentebánya megállóhelytől 16.40 órakor Kazincbarcikára közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.

 

4050 Kazincbarcika-Sajószentpéter-Kondó-Varbó autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomástól naponta 14.25 órakor induló Varbóra közlekedő járat csak Kazincbarcika, Szent Flórián t. aut. vt.-től megállóhelytől a menetrendben meghatározott időpontban és útvonalon közlekedik.
  • A Varbó, emlékműtől 12.50 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.

 

4052 Berente-Kazincbarcika-Tardona autóbuszvonalon

  • A Berentebánya megállóhelytől 6.24 órakor Tardonára induló járat Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Berentebánya megállóhelytől 14.20 órakor Tardonára induló autóbusz csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 16.55 órakor Tardonára induló járat az út megnyitását követően közlekedik.
  • A Tardonáról 12.45 órakor Berentére közlekedő járat Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Tardonáról 15.15 órakor Kazincbarcikára közlekedő járat nem közlekedik.

 

4060 Kazincbarcika-Sajókaza-Dédestapolcsány-Mályinka autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 16.20 órakor Mályinkára közlekedő járat Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelytől indul és 26-os fő úton közlekedik Sajóivánka irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. és Attila u. elnevezésű megállóhelyeken a járatot megállítjuk.
  • A Dédestapolcsány, mályinkai elág. megállóhelytől 15.05 órakor Kazincbarcikára induló járat Kazincbarcika, ÉRV II. telep megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd a 26-os sz. fő úton közlekedik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő leszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Attila u. és Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyeken a járatot megállítjuk.
  • A Mályinka, tűzoltószertár megállóhelytől12.35 órakor Kazincbarcikára induló járat Kazincbarcika, ÉRV II. telep megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd a 26-os sz. fő úton közlekedik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő leszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Attila u. és Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyeken a járatot megállítjuk.

 

4066 Kazincbarcika-Sajóivánka-Sajókaza-Sajógalgóc autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 12.40 órakor Sajókazára közlekedő autóbusz az út megnyitását követően a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomásról 16.30 órakor Sajógalgócra induló autóbusz a Szt. Flórián tér megállóhelytől indul és a 26-os sz. fő úton közlekedik Sajóivánka irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Alkotmány u. és Attila u. elnevezésű megállóhelyeken a járatot megállítjuk.
  • A Sajókazáról 16.10 órakor Kazincbarcikára közlekedő járat Kazincbarcika, ÉRV II. telep megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd a 26-os sz. fő úton közlekedik Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő leszállási lehetőségek biztosítása érdekében a 26-os sz. fő úton található Attila u. és Alkotmány u. elnevezésű megállóhelyeken a járatot megállítjuk.

 

4069 Kazincbarcika-Szuhakálló-Sajókaza-Kazincbarcika autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, Szt. Flórián t. aut. vt. megállóhelytől 14.35 órakor Sajókazára induló járat a menetrendben meghatározottak szerint az út megnyitását követően közlekedik tovább.

 

4070 Kazincbarcika/Berente-Kurityán-Szuhafő autóbuszvonalon

  • A Berente, Bányagépjavító üzem megállóhelytől 14.10 órakor Szuhafőre induló járat a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik. Útközben a járat akadályoztatása várható, majd az út megnyitását követően tovább közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 16.10 órakor Szuhafőre induló járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetett időpontban és útvonalon közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomásról 11.15 órakor Zádorfalvára induló járat a Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Szuhafő, emlékmű megállóhelytől 7.15 órakor Kazincbarcikára induló járat Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Szuhafő, emlékmű megállóhelytől 16.05 órakor Kazincbarcikára induló járat Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd az út megnyitását követően a menetrendben meghirdetett útvonalon közlekedik tovább az Autóbusz-állomásra.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 13.35 órakor Felsőnyárádra induló járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.
  • A Felsőnyárád, aut. vt. megállóhelytől 14.30 órakor Kazincbarcikára induló járat az út megnyitását követően indul a járat Felsőnyárádról majd Szuhakállóban a járat ismételt akadályoztatására lehet számítani, majd az út ismételt megnyitását követően közlekedik tovább Kazincbarcika, Szt. Flórián t. autóbusz-váróteremig.

 

4075 Kazincbarcika/Berente-Felsőnyárád-Aggtelek autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, Szt. Flórián t. aut. vt. megállóhelytől 14.40 órakor Aggtelekre induló járat az út megnyitását követően közlekedik a menetrendben meghatározottak szerint.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 15.30 órakor Aggtelekre induló járat csak a Kazincbarcika, Szt. Flórián t. aut. vt. megállóhelytől közlekedik a menetrendben meghirdetettek szerint.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 9.00 órakor Ragályig közlekedő járat a Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Ragály, autóbusz-forduló megállóhelytől 9.55 órakor Kazincbarcikára induló járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.
  • Az Aggtelek, aut. vt. megállóhelytől 12.10 órakor Kazincbarcikára közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.

 

4080 Kazincbarcika-Rudolftelep-Rudabánya-Kánó autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 6.25 órakor Kánóba közlekedő járat a Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 9.15 órakor Rudabányára közlekedő járat a Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 12.05 órakor Kánóba közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 12.40 órakor Rudolftelepre közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 13.25 órakor Rudabányára közlekedő járat a Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 14.10 órakor Rudabányára közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 14.30 órakor Kánóra közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 15.55 órakor Rudabányára közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetettek szerint közlekedik.
  • A Rudabánya, aut. ford. megállóhelytől 6.25 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kánó, kh. megállóhelytől 7.48 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Rudabánya, aut. ford. megállóhelytől 10.00 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kánó, kh. megállóhelytől 12.15 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.
  • A Rudolftelep, aut. vt. megállóhelytől 13.05 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.
  • A Rudabánya, aut. ford. megállóhelytől 14.25 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.
  • A Rudabánya, aut. ford. megállóhelytől 15.10 órakor induló Kazincbarcikára közlekedő járat csak Kazincbarcika, Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.

 

4081 Berente-Kazincbarcika-Rudabánya-Jósvafő-Aggtelek vá.-Aggtelek autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, Szt. Flórián t. aut. vt. megállóhelytől 14.33 órakor Jósvafőre induló járat az út megnyitását követően a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik.

 

4082 Berente/Kazincbarcika-Rudabánya-Szalonna-Meszes autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomásról 7.10 órakor Meszesre induló járat a Mátyás király úton közlekedik a Szt. Flórián tér megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.

 

4083 Kazincbarcika-Rudabánya-Szendrő-Rakaca autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 16.00 órakor Szendrőbe induló járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelytől a menetrendben meghirdetett időpontban indul.
  • A Meszes, kh. megállóhelytől 5.05 órakor Kazincbarcikára közlekedő autóbusz Kazincbarcika, temető megállóhelyig a menetrendben meghatározottak szerint közlekedik, majd Mátyás király úton közlekedik az Autóbusz-állomás megállóhely irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Szendrő, Fő tér megállóhelytől 12.35 órakor Kazincbarcikára közlekedő járat csak a Szt. Flórián tér megállóhelyig közlekedik.

 

9650 3 Autóbusz-állomás-Épitők útja-Márka ABC-Vasútállomás autóbuszvonalon

  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 14.20 órakor Kazincbarcika, vasútállomásra induló járat nem közlekedik.
  • A Kazincbarcika, vasútállomás megállóhelytől 15.15 órakor Kazincbarcika, autóbusz-állomásra közlekedő járat nem közlekedik.
  • A Kazincbarcika, autóbusz-állomás megállóhelytől 8.20 órakor Kazincbarcika, vasútállomásra induló járat a Mátyás király úton közlekedik a MÁRKA ABC irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.
  • A Kazincbarcika, vasútállomás megállóhelytől 9.15 órakor Kazincbarcika, autóbusz-állomásra közlekedő járat a Mátyás király úton közlekedik az autóbusz-állomás irányába. A Kazincbarcika belvárosában történő le- és felszállási lehetőségek biztosítása érdekében a járatokat a Mátyás király út, a Strandfürdő és az Árpádfejedelem tér megállóhelyeken is megállítjuk.