Ráadás Sajógalgócon

Péter Szabó Szilvia akusztikus koncertjének ismét Sajógalgóc adott otthont augusztus 25-én, a 6. Kolorfesztivál after hétvégéjén.

A település Magyarország leghosszabb és legnagyobb kiterjedésű fesztiváljának keretében az elmúlt három hétben minden alkalmat megragadott a Kolorcountry állomásain, hogy népszerűsítse a programsorozat méltó lezárását.

Péter Szabó Szilvia
Fotók: Kovács Loretta

 

A háromszoros dupla platina- és nyolcszoros aranylemezes, az egykori NOX zenekar frontembere tavaly már fellépett Sajógalgócon, ahol egy fergeteges koncertet adott a helyiek és a környékbeliek legnagyobb örömére. Idén sem volt ez másként. Az énekesnő ezúttal „Ébredő” című albumát hozta el a közönségnek, de a régi, jól ismert dalokat is elénekelte. Mint mondta: az album év elején jelent meg, azóta már videoklip is készült, egész nyáron turnéztak Magyarországon és külföldön is. Az új lemez dalait azokkal a szerzőkkel alkotta, akiknek a nevéhez a NOX éra alatt is számos sláger is siker fűződik.

 

Péter Szabó Szilvia

 

A koncertet a templom előtti téren tartották, ahová ezúttal is több százan érkeztek. A nyár esti program közönségtalálkozóval ért véget.

 

Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia