Boldog születésnapot, Kazincbarcika!

Kazincbarcika apraja és nagyja fergeteges bulin ünnepelte Kolorcity születésnapját, ahol minőségi koncertekből, jó hangulatból és tortából is akadt bőven.

Fotó: Zele Tímea

A hangulatot, Kökény Attila alapozta meg, aki elragadó stílusával, sármos temperamentumával és közismert slágereivel rögtön a közönség szívébe lopta magát.

Fotón: Kökény Attila és az Ádám Jenő Tagiskola kórusa (Fotó: Zele Tímea)

A fellépést az Ádám Jenő Tagiskola kórusa is színesítette, akik Attilával egy közös dalt énekeltek a színpadon.
– Először volt alkalmam ilyen jellegű közös éneklésre egy helyi énekkarral. Rendkívül megható érzés volt, nehezemre esett visszatartani a könnyeimet.

A koncert után Kazincbarcika polgármestere Szitka Péter köszöntötte Kazincbarcikát és az ünneplőket, majd a város első embere hivatalosan is bemutatta a születésnapra készült 65-ös logót, illetve felvágta a születésnapi tortát, amiből mindenkinek jutott kóstoló.
– Ez az első alkalom a születésnapi ünnepségsorozatban, de az egész évet végig fogja kísérni Kazincbarcika 65. születésnapja. Rengeteg kulturális, sport- és városi rendezvénnyel készülünk a jubileumra. Az idei esztendő minden meghatározó programján visszaköszön majd ez a jeles alkalom – mondta el a városvezető.

Fotón: Balról jobbra Deniz, Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere (Fotó: Zele Tímea)

A program további részében a helyi Güsch! nevű zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt, őket pedig a színpadon Dér Heni követte, aki a jól ismert RNB dalaival tovább fokozta a hangulatot. A rendkívül sokoldalú tehetség elárulta, hogy édesapja unszolására több diplomát is megszerzett: kommunikáció-média szakos, valamint politológus végzettséggel is rendelkezik. Kétezer-tizenháromtól döntötte el, hogy belevág a szólókarrierbe.

– Nem először járok itt. A barátaimmal sokat emlegetjük ezt a várost, mert ez a közönség mindig szuper. Ismerik a dalokat, nagyon hamar felveszik a ritmust, ahogy most is. Rendkívül megtisztelő, hogy a születésnapi ünnepségen felléphettem. Most pont feleannyi idős vagyok, mint a város. Az én életem eddig sikeres és boldog volt, azt kívánom, hogy Kazincbarcika élete is legalább ilyen jól alakuljon a jövőben is!

Fotón: Güsch! zenekar ( Fotó: Zele Tímea) 

Fotón: Dér Heni (Fotó: Kovács Loretta)

A fellépők sorát a ZTM csapata is színesítette, akik ismert és fülbemászó külföldi, illetve magyar slágerekkel lepték meg a közönséget.

Fotón: ZTM Group (Fotó: Kovács Loretta)

Az este fő fellépője a kazincbarcikai születésű Deniz volt, aki a Kolorline hírportál érdeklődésére elmondta, mindig óriási izgalommal lép fel szülővárosában. A rapper Kolorcitybe a legismertebb dalait hozta el, így minden korosztály közösen énekelte a legnagyobb slágereit.

Fotón: Deniz (Fotó: Kovács Loretta)

Fotón: Deniz (Fotó: Kovács Loretta)