KOLORFUTÁS KAZINCBARCIKA – Február 15-én indul a nevezés

A Barcika Art Kft. minden eddiginél nagyobb erőbedobással indul neki az idei – a környezettudatosság jegyében zajló – rendezvénynek, hiszen a hagyományos távok mellett ebben az évben először jótékonysági futás is szerepel a repertoárjukban. A 900 m-es ovimaratonon; az 1,5 km-es sulimaratonon; valamint a hitelesített 5,25 km-es mini-, 10,5 km-es negyed-, 21 km-es fél- és 42 km-es maratonon túl, egy jó ügy érdekében külön, 2,5 km-es távot is indítanak, melynek nevezési díját teljes egészében a Csillagfürt EGYMI tanulóinak ajánlanak fel.
A versenyközpont 2020-ban a megújult Fő téren lesz, ahonnan indulnak és ahová érkeznek a versenyzők. A tavalyihoz hasonlóan több kedvezményes előnevezési szakaszban jelentkezhetnek a futni vágyók egészen augusztus 31-éig. A rajtcsomagban idén is megtalálható lesz többek között egy egyedi, technikai póló, amelyet női és férfi méretekben választhatnak az online nevezési felületen. A last ticket akció folyamán szeptember 6-áig még lehet majd nevezni, ám akkor már pólót nem tudnak biztosítani.
– Az elmúlt évhez képest ismét várnak újdonságok a futókra. Lesznek például szurkolói dj-k, valamint különböző meglepetések is az útvonalon – árulta el dr. Makkai Orsolya, a szervező cég ügyvezetője, aki hozzátette, hogy igyekeztek az elmúlt évek visszajelzései alapján alakítani az idei megmérettetést.
– A bevált útvonalakat megtartottuk és a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk a futókat. Azoknak pedig, akik most próbálkoznak a sportolással, kiváló alkalom az új, jótékonysági futamunk – invitálja a rendezvényre a mozogni vágyókat az ügyvezető.
A 7. Kolorfutásról minden részletet megtudhatnak a kolorcity.hu oldalon. Ne feledjék! A kedvezményes nevezés február 15-én indul.