Kolor kölyök táborok – Ne maradj le róla!

Már csak néhány szabad hely maradt a Barcika Art Kft. idén nyárra tervezett napközis jellegű táboraira. A kézműves és az élménytábor ugyan már teltházas, ám a színjátszó, a szabadidős és a sporttáborokba még van lehetőség jelentkezni.

 

Egészen júniustól augusztus végéig várja a Barcika Art Kft. különböző táborokkal a gyerekeket. Színes választékkal, sporttáborral, színjátszó táborral, élménytáborral, szabadidős táborral és kézműves táborokkal készülnek a szervezők. A napközis foglalkozások a Nemzeti Népegészségügyi Központ aktuális járványügyi szabályait követve, csökkentett létszámmal, kis csoportban fogadja majd a gyerekeket, illetve a szervezők a lehető legtöbb időt tervezik a szabadban tölteni.
 

Színjátszó tábor

A Színjátszó Tábor megszervezésének célja a nyári vakáció hasznos eltöltése interaktív formában, szakképzett emberek irányításával. A színjátszás, a színpadi munka megszerettetése, a színpad mögötti élet megismertetése mindenkivel, aki kedvet érez e
csodálatos világ felfedezéséhez. Műhelymunka, beszéd- és ritmusgyakorlatok, színpadimozgás és koreográfia, díszlet- és jelmeztervezés, konfliktuskezelés, hangszersimogató, látogatás a Miskolci Nemzeti Színházba és kötetlen beszélgetések várják a gyermekeket, ahol a - hét folyamán - egy országosan ismert színésznővel is találkozhatnak a táborozók.

A tábor ideje:2020. július 13-17.
Helyszín: Egressy Béni Művelődési Központ
3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.
Max létszám: 20 fő
Részvételi díj: 30 000 Ft háromszori étkezéssel
Jelentkezési és fizetési határidő: július 8.
Érdeklődni: 06-20/489-01-69


Szabadidős tábor

A tábor célja a nyári szabadidő hasznos eltöltése. Ennek érdekében a szervezők különböző csoportos programokkal, társasjátékokkal, vetélkedőkkel és mozival készülnek a gyermekek számára. Emellett a szabadba is sok játékot terveznek, illetve egy izgalmas túrát, ahol egy geoládát lehet majd megkeresni. Székelyföldiné Gór Ágnes dietetikus „Hogyan étkezzünk egészségesen” című előadását követően a tábor résztvevői közösen ételt készítenek. A Szabadidős tábort 8-14 év közötti gyermekeknek ajánlják a szervezők.

A tábor ideje:
I. 2020. július 20-24. ill.
II. augusztus 3-7.

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház
3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.
Max létszám: 40 fő
Részvételi díj: 13 000 Ft háromszori étkezéssel
Jelentkezési és fizetési határidő: I. turnus július 15., II. turnus július 29.
Érdeklődni: 06-30/412-68-50


Sporttábor

A tábort olyan 8-14 éves gyerekek számára ajánlják a szervezők, akiknek mindene a sport, szeretnek mozogni, és akik nyitottak bármilyen sportág kipróbálására. Az egy hét alatt több mint tíz sportágban próbálhatják ki tehetségüket a gyerekek.
Többek között kosárlabda, futball, tenisz, kézilabda, lovaglás, bicikli, is képviselteti magát a táborban. A foglalkozáson minden nap változatos programokkal várják a gyerekeket.

A tábor ideje: 2020. augusztus 10-14.
Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház
3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.
Max létszám: 20 fő
Részvételi díj: 25 000 Ft háromszori étkezéssel
Jelentkezési és fizetési határidő: július 31.
Érdeklődni: 06-30/412-68-50


A táborok létszámainak feltöltése jelentkezési sorrendben történik és a befizetéssel válik véglegessé. A részvételi díj befizetésére a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, hétköznap 15-18 óra között a megjelölt határidőig van lehetőség.

Letölthető dokumentumok:
Kölyöktábor jelentkezési lap
Szülői nyilatkozat táborozáshoz
Hozzájáruló nyilatkozat gyermekek adatainak kezeléséhez