Nevezz az idei Kolorfutásra!

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából a Barcika Art Nonprofit Kft. idén ismét megrendezi népszerű programját, a Kolorfutást. A tavalyi év sikerei után ismét éjszakai rajtokkal várják majd a futókat. A szervezők több hitelesített távot is kialakítottak, hogy mindenki megtalálja maga számára a legalkalmasabb hosszt.

Az érdeklődök nevezhetnek többek között az 5,25 km-es minimaratonra, a 10,5 km-es negyedmaratonra, a 21 km-es félmaratonra, valamint a 42 km-es maratoni távra. A szervezők a gyerekeket sem hagyták ki, ők az 1500 m-es sulimaratonra, illetve a 800 m hosszú ovimaratonra regisztrálhatnak.

Nevezni a megszokott módon online, a www.kolorcity.hu oldalon lehetséges. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvételt, a rajtszámot, a befutóérmet, az útvonal biztosítását, a chipes időmérést, a frissítő pontok használatát, az egészségügyi biztosítást, a versenybírói felügyeletet, az ingyenesen letölthető fotókat, valamint a futópólót. Fontos, hogy a nevezés csak a befizetéssel válik érvényessé. A Kolorfutással kapcsolatban bővebb információkról a ITT olvashatnak