KolorFesztivál – Augusztus 6-án, szombaton jön az EDDA Művek!

Szombaton a Csónakázó- tónál felállított nagyszínpadon 20.00 órától a Pataky Művek melegíti be a közönséget a 21.30-kor kezdődő EDDA Művek koncertjére.

Pataky Attilát telefonon sikerült elérnünk, akitől megkérdeztük, hogyan készülnek a koncertre, Ő pedig egy kis múltidézéssel emlékezett vissza városunkra:

„Üdvözlet Barcikaiak! Helló mindenkinek!
Ha visszatekintek, nagyon sok emlék jut eszembe Barcikáról. Az egyik legerősebb, hogy Kazincbarcikán szinte hamarabb voltunk ismertek, elismertek, mint Miskolcon. Ez a város kulcshelye volt a létezésünknek. A Művelődési Központban nagyon sok, nagyon jó buli volt. Erős volt az a kezdet…
Idén május elsején kezdtük a turnét, a Székelyföldi koncertünkön kb.  25-30 ezer fő között voltak kint, a drónfelvételek szerint. Az egy csodálatos nap volt, megadta a kezdő lendületet a koncertkörútra. Ez a lendület azóta is kitart, úgyhogy ezt visszük tovább Kazincbarcikára is. Jelenleg 242 dalunk van, pont megszámoltuk néhány hónapja. Nem könnyű kiválasztani az éppen oda illő 22-24 dalt, amit játszunk egy koncert alatt, de azért nekem ez az eltelt 48 év megadja azt a rutint, hogy én tudom, hogy mikor, melyik közönségnek mit kell játszanunk.
Már van a műsornak egy vázlata, ebben benne van természetesen az a 12 nagyon ismert, kötelező szám, amit ezer örömmel játszunk akár még 90 éves korunkban is. A többi majd ott dől el, hiszen én nagyon figyelem a közönséget, ráérzek, hogy mit szeretnének. Várunk mindenkit szeretettel Kazincbarcikán!”

 A banda már felkészült, készülj fel te is! Vásárold meg a jegyed kedvezményesen elővételben, ami így csak 3000 Ft!
Sőt, a KolorFesztivál nyitóhétvégéje bérlettel is látogatható: az augusztus 5-6-7. napokra (péntek-szombat-vasárnap) a teljes bérlet csupán: 7500 forint!

 Online a www.kolorcity.hu/fesztivaljegyek oldalon,
vagy személyesen itt:

Mezey István Művészeti Központ
3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

 Tourinform Miskolc
3530 Miskolc, Széchenyi út 16.

 Hadobás Pál Művelődési Központ
3780 Edelény, Borsodi út 9.

Programok:

Augusztus 5.
20:00 The Sharonz
21:30 Bagossy Brothers Company

 Augusztus 6.
20:00 Pataki Művek
21:30: Edda

 Augusztus 7.
20:00 Torz Zenekar
21:30 Kowalsky meg a Vega

Programfüzet letölthető: ITT

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok

 Várunk téged is a színek fesztiválján, Kazincbarcikán!