Elstartolt a KolorFesztivál!

Augusztus 5-én a Léggömbből épített mesevilág kiállításmegnyitójával indult el az augusztus 20-ig tartó KolorFesztivál. Délután 16:00 órától a Felföldi Fotográfusok 2000-2022 közötti fotóiból készült kiállításmegnyitó várja a látogatókat. Este 20:00-tól The Sharonz, 21:30-tól a Bagossy Brothers Company koncertje várja a fesztiválozókat a Csónakázó-tónál.

 

A KolorFesztivál egészen augusztus 20-ig tart, ez idő alatt különböző helyszíneken, többek között a Csónakázó-tónál, a Mezey István Művészeti Központ udvarán, a megújult Fő téren, valamint a környező településeken várják programokkal az érdeklődőket. Fellép többek között a Bagossy Brothers Company, az Edda Művek, a Kowalsky meg a Vega, a Valmar, a TNT, Király Viktor és a Fool Moon is, de szabadtéri színház, muzsikáló templomok, táncos programok és kurzusok, KölyökSziget, valamint számos művészeti program és kiállítás is várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

A fesztivál belépődíjas programjaira jegyek online a www.kolorcity.hu/fesztivaljegyek  oldalon, a KolorApp mobilapplikációban, illetve személyesen a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, a Tourinform miskolci irodájában, valamint az edelényi Hadobás Pál Művelődési Központban vásárolhatók meg. Természetesen a rendezvények helyszínén is válthatóak jegyek.

 

Minden program egy helyen: www.kolorcity.hu/programok

 

A teljes programfüzet letölthető: ITT

 

Parkolási információk:  ITT 

 

Várunk szeretettel mindenkit a színek fesztiválján, Kazincbarcikán!