KolorFesztivál – Főszerepben a tánc!

Augusztus 15-én, hétfőn az Egressy Béni Művelődési Központ klubtermében tanulhatnak az érdeklődők a méltán elismert szakemberektől. Szudki Osayma 14:00 órától a moderntánc, Kugler Zsolt a street dance, Feledi János pedig 17:30 órától a jazztánc rejtelmeibe vezeti be a látogatókat.
A Fő téren 20:45 órától a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola műsora, majd 21:15 órától a Feledi Projekt TestTérkép előadásával varázsolja el a tánc szerelmeseit.

 

Augusztus 16-án, kedden 14:00 órától Szudki Osayma, 15:30 órától pedig Kugler Zsolt kurzusán vezetnek részt a fesztiválozók, majd és 17:30 órától Bencs Kitti, a Flash Táncstúdió táncosa workshopján lehet elmerülni a hastánc világában.
Ezt követően a Fő téren 21:00 órától a Flash Táncstúdió hastáncbemutatóját csodálhatja meg a fesztiválközönség. 

 

Augusztus 17-én, szerdán Szudki Osayma és Kugler Zsolt kurzusa után Ádám Dorottya tart bachata workshopot 17:30 órától.
Este 21:00 órától a D-Dance Company tart fergeteges bachata bemutatót a Fő téren.

 

Augusztus 18-án, csütörtökön szintén Szudki Osaymától és Kugler Zsolttól leshetünk el tánclépéseket, majd 21:00 órától Kugler Zsolt és Társulata street dance show-ja szántja fel a színpadot. 

 

Augusztus 19-én, pénteken Szudki Osayma és Kugler Zsolt mellett Bencs Zoltántól, a Flash Táncstúdió vezetőjétől vehetünk táncleckéket, ő a moderntánc lépéseit osztja meg a résztvevőkkel.
A táncos szakmai programokat 21:00 órától a Flash Táncstúdió moderntánc-műsora zárja.

 

Minden program díjtalan!
Kugler Zsolt kurzusai regisztrációhoz kötöttek.

 

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok
A teljes programfüzet letölthető: ITT

 

Várunk téged is a színek fesztiválján, Kazincbarcikán!