KolorFesztivál augusztus 16. – Kedden is programkavalkád várja a fesztiválozókat

Augusztus 16-án folytatódik a táncos szakmai és a „Muzsikáló Templomok” programsorozat, valamint a legkisebbeket ismét várja a Kolor Kölyöksziget.

 

A Szent Család Templomba 19:00 órától a Fool Moon zenekar koncertje várja a KolorFesztivál közönségét. Ma már csak helyszíni és csak készpénzes jegyvásárlásra lesz lehetőség.

 

Kedden 14:00 órától Szudki Osayma, 15:30 órától pedig Kugler Zsolt kurzusán vezetnek részt a fesztiválozók, majd és 17:30 órától Bencs Kitti, a Flash Táncstúdió táncosa worksopján lehet elmerülni a hastánc világában.
Ezt követően a Fő téren 21:00 órától a Flash Táncstúdió hastáncbemutatóját csodálhatja meg a fesztiválközönség.

 

A Mezey István Művészeti Központ udvarán 16:00 órától a legkisebbek a „Kreatív tipegő” helyszínein fából készült interaktív fejlesztő játékokat próbálhatnak ki szakképzett moderátor felügyeletével; a nagyobbak a BMH Nonprofit Kft. Hulladék Roadshow-ján óriás társasjátékok segítségével tekinthetnek be a kicsik a szelektív hulladékgyűjtés világába; emellett a Sajómenti Népművészeti Egyesület közreműködésével népi kézműves játszóház és mesterségbemutató várja a gyerkőcöket. A népi játszótéren a kicsik kosaras körhintázással, hordó lovaglással, lovagi tornával és fa lépegetővel eleveníthetik fel a régi idők játékait.
A Makám Együttes koncertje 17:00 órakor kezdődik, itt a maradék energiájukat is levezethetik a gyerekek.

 

Továbbiak: www.kolorcity.hu/programok
A teljes programfüzet letölthető: ITT

 

Várunk téged is a színek fesztiválján, Kazincbarcikán!