Közelít a Mikulás látogatás és vonatindulás, kétszer is!

A Dupla kávé és a Dupla dinamit után Kazincbarcika elhozza Nektek a dupla mikulást, december 5-én és 6-án. Gyerekek, mindkét napon lehet vele találkozni, sőt ha nem vigyáztok, fel is ültet Titeket az öreg: méghozzá a vonatjára.

 

Készüljetek a nagy találkozásra és városi Mikulás vonatozásra. A kisfilmen kolléganőnk, Orsolya tájékoztat Titeket a konkrétumokról.

FRISSÍTÉS: Figyelem a kisfilm óta már tudjuk, a mikulásvonatozás milyen kiegészítő extra élményekkel, ajándékokkal és akár nyereménnyel jár együtt:

 

A Mesemondás és az ajándékok: A fél órás vonatozás az elejétől a végéig mesemondással telik, Neszádeli Gyula bácsi mesés hangján. A délutáni családi vonatozás résztvevői felszállásnál külön csoki- és édességosztást élvezhetnek, a leszállásnál pedig ajándék-Kolorcity kulcstartót kapnak.

 

 

A műsor: A visszaérkezéskor a célállomáson a Flash Táncstudió és Jancsó Dóra színművésznő meglepetés-műsora várja az utasokat.

 

A Nyereménysorsolás: A Mikulásvonat jegyvásárlói között 10 darab belépőt sorsolnak ki a szervezők a Aranyosi Péter és Vida Péter "A borsodi gyökerek" című stand-up előadására (december 19, hétfő, 18:00 - Don Bosco Sportközpont)

 

 

Mikulásvonat jegyek kaphatók a Mezey István Művészeti Központban, valamint online ITT.

 

A megnyerhető stand up-előadás információ ITT bonthatók ki.

 

További programokról ITT, online jegyértékesítést pedig ITT találtok.