Úti cél: Kolorcity — könyvpremier december 23-án

Hamarosan kezetekbe vehetitek Kazincbarcika várva várt formabontó színes könyvét. Megjelenése jelentős esemény városunknak, ezért méltó televíziós könyvpremiert szervez köré a KolorTV csapata. Színes lesz, mint maga a kötet. December 23-án, pénteken 18:00 órai kezdettel készüljetek a bemutatóra!
 

Kazincbarcika városának már régóta érett egy, a mai Kolorcity alteregóhoz illő, extravagáns városkönyv elkészítése. Végre eljutunk a napig, amikor könyvbe kötve hazavihető és ajándékba adható lesz egy tömény Kolorcity esszencia. A bemutató TV-műsor és a könyv megjelenése nemcsak évzáró nagy esemény, hanem 2023-as évindító is egyúttal, hiszen jövőre 10 éves a Kolorcity. Egyedülálló városmárkánk létének jubileumán egész évben tarka programkavalkádra számítsatok. A könyv lélekben segít ünnepélyesen felkészülni erre a mozgalmas évre, és büszkén visszatekinteni az elmúlt 10 év településszintű átváltozására. Az Úti cél: Kolorcity hidat jelent a tartalmas múlt és az eseménydús jövő között.


Az TV-s bemutatón felsorakoznak a könyvből Kazincbarcika verbális hírvivői és a velük forgatott portrék, valamint beszélgetések is. A közös nevező a Kolorcity lesz, amit különböző nézőpontból mutat be több különböző személyiség, más-más kapcsolódással a városhoz.  
Barcikahű városlakóink, legyetek képernyő előtt már az adás kezdetének pillanatában, és figyelmeztessétek előre azokat a távoli ismerőseiteket is, akiknek szívesen és büszkén mutatnátok meg városotokat markáns formában!

(Nemsokára arról is hírt adunk, hogy hol és hogyan szerezhetitek be az Úti cél: Kolorcity könyvet.)