BorsodChem KolorFutás Virtual 2022 versenykiírás

 

VERSENYKIÍRÁS

BorsodChem KolorFutás Virtual

2022

Sétálj, kocogj, fuss!

 

2022.augusztus 27-én kilencedik alkalommal került megrendezésre Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseménye, a Kolorfutás. Az elmúlt években oly mértékben és dinamizmussal fejlődött, hogy úgy döntöttünk, nem a Kolorfesztivál részeként, hanem egy teljesen különálló programként hirdetjük meg, melyre kezdőket és profikat egyaránt vártunk. A 2021-es évben először éjszaka rendeztük meg a versenyt, mely annyira jól sikerült, hogy nem volt kétség idén is éjszakai futamokkal készülünk.

 

Sokan jeleztétek, hogy szívesen részt vettetek volna az eseményen, de vagy sérülés miatt, vagy az ország másik végéből nem tudtatok elutazni hozzánk augusztus utolsó szombatján, de az érmünket nagyon szeretnétek megszerezni. Így azt a döntést hoztuk, hogy virtuális formában hirdetjük meg a BorsodChem Kolorfutást, és a nevezési díjból származó bevételt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Egyesületének ajánljuk fel.

 

A meghirdetett távokon futhatsz, kocoghatsz, sétálhatsz, a lényeg, hogy valamilyen alkalmazással rögzítsd a teljesítményed. Ez nem verseny, itt a jótékony, segítő cél a fontos!

 

Rögzítsd az általad választott távot GPS óráddal vagy valamely telefonos futóalkalmazások egyikével és küldd el nekünk a linket vagy a képernyőfotót a sportszervezes@barcikaart.hu e-mail címre. A BorsodChem Kolorfutás Virtual egy jó ügyet szolgál, mi bízunk benned, hogy hiteles információkat kapunk! Okleveledet e-mailben kapod meg, mellyel másokat is buzdíthatsz a közösségi médiában a virtuális futásra. Egyedi érmed az általad megadott címre, postai úton kerül kiszállításra, vagy személyesen is átveheted a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában.

 

Nevezés: Néhány perc alatt, egyszerűen, online nevezhetsz, a Simple Pay rendszer segítségével, azonnali bankkártyás fizetéssel rendezheted a nevezési díjat. A nevezés akkor érvényes, ha a regisztráció során megadott e-mail címre megérkezett az elektronikus számla és a nevezési visszaigazolás voucher formájában. Az online felületen megjelenő virtuális jegyen szereplő dátum a teljesítés utolsó napját jelöli!

 

A nevezés leadása október 17-től november 23-ig folyamatos (illetve a limit eléréseig), a kiválasztott távot december 9-ig, bármikor teljesítheted!

 

Meghirdetett távok:

 

  • Extra minimaraton (2.5 km)
  • Minimaraton (5,25 km)
  • Negyedmaraton (10,5 km)
  • Félmaraton (21 km)
  • Maraton (42 km)

 

Információk, nevezés

 

Szervező: Barcika Art Nonprofit Kft. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

Nevezés: Online felületen (www.kolorcity.hu)

Nevezési díj: 5000 Ft /fő minden kategóriában

 

A nevezési díj tartalmazza:

 

  • az egyedi, virtuális okleveledet
  • egyedi befutóérmet.

 

INFORMÁCIÓ:

sportszervezes@barcikaart.hu