E-túra

 

SEGWAY ÉS E-ROLLER TÚRÁKON VALÓ RÉSZVÉTEL, JEGYÉRTÉKESÍTÉS, ÁRAK


Az elektromosjárművekkel történő túrák Kolorcity (Kazincbarcika) bel-és külterületein kerülnek lebonyolításra, az alább ismertetett túraútvonalakon. A túrákon azok a személyek vehetnek részt, akik a használati szabályzatokban feltüntetett elvárásoknak és testfelépítési paramétereknek megfelelnek, és adatfelvétel után aláírásukkal elfogadják az eszközök használatával kapcsolatos felelősségvállalási nyilatkozatot. A túrák előzetes bejelentkezés alapján kerülnek lebonyolításra a túravezetővel folytatott telefonos, illetve elektronikus levelezés útján történő időpont-egyeztetéssel. Az előzetesen leegyeztetett túrák indításának feltétele a túra vételárának készpénzben, bankkártyával vagy szépkártyával történő kifizetése a Mezey István Művészeti Központ pénztárában, melyet a nyugtával vagy printjeggyel szükséges igazolni. A túrák induló helyszíne a Kazincbarcika, Akácfa út 6.sz. alatt található (volt) Diamond épülete előtti tér. A túrák időtartama a szükséges eszközhasználati oktatással együtt túrától függően kb. 1,5-2 óra. Rossz idő, csendes eső esetén esőkabátot biztosítunk. Általános Szerződési Feltételeink szerint mi a túrát lebonyolítjuk. Heves esőzések, nagy szél, vihar esetén a foglalást áttehetjük más, megfelelőbb időpontra. Könnyebb eső esetén nem tudjuk a befizetett díjat visszatéríteni. A túra alkalmával legjobb, ha kényelmes zárt cipőt visel (magassarkú lábbeli nem alkalmas). Öltözékként laza kényelmes ruházat javasolt, ami megfelel az aznapi időjárási körülményeknek. Védőfelszerelést (sisakokat) biztosítunk!

 

Elektromosjármű-túrák
 

SEGWAY, MAXIMUM 9 Fő + 1 Fő Túravezető-oktatóval
 

»Street Art és Falfestménynéző városi körtúra /időtartam 1,5 óra, 8,1 Km a térkép alapján/
 

Az útvonal a Herbolyai és Mátyás király út érintésével indul, mely elhalad a Polar Bears és a 3D-s kerékpáros házfal installációk előtt, majd megérkezik a KolorPlatz helyszínre. 1. Megállási pont
 

A Tardonai úton tovább haladunk a Mezey irányába és a Liget utcán a Távhő épülete előtt visszafordulunk az Egressy útra, majd a Pollack utcára kanyarodva leereszkedünk az egymást követő házfalfestmények mellett egészen a Halas-kerékpáros házfalig. Ezt követően a belső terek felé vesszük az irányt, ahol megtekinthetőek a Dobó István, a Kerékpár és a Színes szomszédok alkotások. Folytatva utunkat kihajtunk a Mátyás király útra, ahol az Oroszlános körforgalom felé haladva további installációk tekinthetők meg az utca mindkét oldalán. 2. Megállás  Spar parkoló frissítőpont.
 

Az útvonal innen az Újkazinc városrész irányába folytatódik, ahol a Gyulai Pál utcán megtekinthetőek az Öntöző kislány, a Kolorszifon a KolorCity  vonalkód,  a Rákóczi  téri ház és a  Megfordult helyzet című alkotások. A Mikszáth Kálmán utcára, a kisposta előtt elhaladva két alkotás tekinthető meg, majd a Veres Péter utcára fordulva megérkezünk a többfalas, komplex Veres Péter-falfestményhez. Tovább haladva a 10 emeletes épület mellett megtekinthető a Színes körforgalom falfestmény, majd az Egressy úton a TDH-kerékpáros. Ezt követi a parkon és játszótéren keresztül haladva a Túlélők és a KolorLab oldalán található installációk megtekintése, majd az irányt az Unikornisos körforgalom felé vesszük, ahol beiktatjuk a 3. Megállási pontot. Innen folytatjuk utunkat a széles járdák használatával az Egressy út végéig, ahol a tereken lévő emlékművek és alkotások tekinthetőek meg. Az Irinyi iskola előtt végül lefordulunk a Mátyás király útra, majd a Borsod Burger mellett ráhajtunk a Herbolyai útra, melyről menetirányból tekinthető meg a Szivárványeső című alkotás. Utunk végeztével a bázisra kanyarodunk a Diamond épületéhez. 
 

Animált útvonalbejárás: https://www.relive.cc/web/view/vdORjkWdDrO


 


»Túra a Herbolyai és Csónakázó tavakhoz /időtartam 1,5 óra, 7,5 Km a térkép alapján/
 

Az első ponthoz történő haladás közben szilárd burkolatot, javarészt kerékpárutat használunk Herbolya irányába haladva a Kertvároson keresztül. 
 

1. Megállási pont

Herbolyai 2-es tó pihenőt tartva a pagodáknál. Frissítési lehetőség, fotózkodással a tó partján.
 

2. Megállási pont

Herbolyai 1-es tó a jelzett útvonalon megközelítve. Jelzett útvonalon indulás vissza a város felé az erdő alatt, majd elhaladva a privát úton a lovarda mellett a 3. célállomás eléréséig, mely a város szabadidő parkja és horgász tava, a Csónakázó-tó. Utunkat az egykori gémeskutas mezőn egy földúton folytatva elhaladunk az épülő vízikomplexum mellett, majd a Hajcsár utat érintve megérkezünk a Csónakázó-tóhoz.
 

3. Megállási pont

Csónakázó-tó a város kedvelt szabadidős és rendezvényparkja. Innen indulunk vissza a túra kezdőpontjához a Diamond épületéhez a kerékpárutakat használva a lehetséges helyeken. 
 

Animált útvonalbejárás: https://www.relive.cc/web/view/vPv4Vr5MBR6
 


SEGWAY TÚRÁK ÁRAI MINDKÉT ÚTVONALRA:

2 fő részvételéig 8.000 Ft. bruttó/ fő

3-5 fős csoportig 6.000 Ft. bruttó/ fő

6-9 fős csoport esetén 5.000 Ft. bruttó/ fő
 


E-ROLLER MAXIMUM 20-25 Fő
 

»Street Art és Falfestménynéző városi körtúra /időtartam 1,5-2 óra, 8,1 Km a térkép alapján/
 

Az útvonal a Herbolyai és Mátyás király út érintésével indul, mely elhalad a Polar Bears és a 3D-s kerékpáros házfal installációk előtt, majd megérkezik a KolorPlatz helyszínre. 1. Megállási pont
 

A Tardonai úton tovább haladunk a Mezey irányába és a Liget utcán a Távhő épülete előtt visszafordulunk az Egressy útra, majd a Pollack utcára kanyarodva leereszkedünk az egymást követő házfalfestmények mellett egészen a Halas-kerékpáros házfalig. Ezt követően a belső terek felé vesszük az irányt, ahol megtekinthetőek a Dobó István, a Kerékpár és a Színes szomszédok alkotások. Folytatva utunkat kihajtunk a Mátyás király útra, ahol az Oroszlános körforgalom felé haladva további installációk tekinthetők meg az utca mindkét oldalán. 2. Megállás Spar parkolóban frissítőpont.
 

Az útvonal innen az Újkazinc városrész irányába folytatódik, ahol a Gyulai Pál utcán megtekinthetőek az Öntöző kislány, a Kolorszifon, a KolorCity vonalkód,  a Rákóczi  téri ház és a  Megfordult helyzet című alkotások. A Mikszáth  Kálmán utcán, a  kisposta előtt elhaladva két alkotás tekinthető meg, majd a Veres Péter utcára fordulva megérkezünk a többfalas, komplex Veres Péter-falfestményhez. Tovább haladva a 10 emeletes épület mellett megtekinthető a Színes körforgalom falfestmény, majd az Egressy úton a TDH-kerékpáros. Ezt követi a parkon és játszótéren keresztül haladva a Túlélők és a KolorLab oldalán található installációk megtekintése, majd az irányt az Unikornisos körforgalom felé vesszük ahol beiktatjuk a 3. Megállási pontot. Innen folytatjuk utunkat a széles járdák használatával az Egressy út végéig, ahol a tereken lévő emlékművek és alkotások tekinthetőek meg. Az Irinyi iskola előtt végül lefordulunk a Mátyás király útra, majd a Borsod Burger mellett ráhajtunk a Herbolyai útra, melyről menetirányból tekinthető meg a Szivárványeső című alkotás. Utunk végeztével a bázisra kanyarodunk a Diamond épületéhez. 
 

Animált útvonalbejárás: https://www.relive.cc/web/view/vdORjkWdDrO
 »Játszótéri városi körtúra /időtartam 1,5-2 óra, 7,5 Km a térkép alapján/
 

Utunkat a bázisállomás kiindulóponton kezdjük haladva az Akácfa, Hóvirág, Tulipán utcákon keresztül a Kertvárosi játszótér eléréséig. 1. megállási pont.  
Pár perc pihenő és játszóeszköz-használat után indulunk a túra folytatására, melyet egy hosszabb táv megtételével a Fő téri játszópark, azaz a 2. megállási pont követ. A menetrend- szerű program ugyanaz, mint a többi érintett játszótér esetében is, eszközkipróbálások, frissítő, majd indulás a következő állomásra.
 

A Jószerencsét útra kanyarodva a kerékpárúton haladva megcélozzuk a temető bejáratáig vezető fordulópontunkat, és a zebrán áthaladva az Eötvös tér irányába haladunk, ahol elérjük 3. megállási pontunkat. 
5-10 perces program után újra a járműveké a főszerep, és az idáig vezető úton visszafelé haladva egészen az Unikornisos körforgalomig gördülünk. Ezen a ponton az Egressy út széles járdáira kanyarodva haladunk a Munkácsy tér irányába, majd keresztezésével áthajtunk a Völgy park hatalmas területére, melynek járdaszakaszain egy kisebb kört tehetünk a játszó- eszközök kipróbálása előtt. 4. megállási pont
 

Az ütemezett pihenő végeztével a Göncz Árpád sétányon a Tardonai útra kanyarodva beiktatjuk az 5. megállási pontunkat a KolorPlatz-ot, mely igazi kerékpáros és extrém sportos lehetőségek kipróbálásával kecsegteti a túrán résztvevő látogatókat.
 Az élmények megszerzése és a pihenő után a Tardonai út emelkedőjével az Akácfa utcára kanyarodva leereszkedünk a bázisállomás (Diamond) épületéig.
 

Animált útvonalbejárás: https://www.relive.cc/web/view/v4OGx7EG356


E-ROLLER TÚRÁK ÁRAI MINDKÉT ÚTVONALRA:

10 fős csoport- 1.000 Ft. bruttó/ fő (minimum foglalás, ez alatt egyedi ár szükséges)

10-20 fős csoport esetén 1.500 Ft. bruttó/ fő (minimum 1 fő felügyelő, kísérő szükséges)

20 fő feletti csoport esetén 2.000 Ft. bruttó/ fő (ebben az esetben további felügyelők, kísérők szükségesek)
 


ELÉRHETŐSÉGEK, TÚRAJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ:

EMAIL: etura@kolorcity.hu

TEL: 06 20 479-4341 (Géczy György)

WEB: kolorcity.hu/e-tura
 


A MEGHÍRDETETT TÚRÁKON KÍVÜL VÁRJUK AZ EGYÉNI IGÉNYEIKET SEGWAY-EK ILLETVE ELEKTROMOS ROLLEREK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓAN!


NÉHÁNY ÖTLET, LEHETŐSÉG:

  • CÉGES RENDEZVÉNYEK
  • CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK, KIRÁNDULÁSOK
  • SPORTNAP
  • NAGYOBB TÁVOLSÁGÚ ÜZEMBEJÁRÁSOK, LÁTOGATÁSOK
  • SZÜLETÉSNAPOK, JUBILEUMOK


A JÁRMŰPARKBAN 10 DB SEGWAY ÉS 42 DB ÜLŐS ELEKROMOS ROLLER VÁRJA, HOGY AKÁR AZ EXTRÉM FELKÉRÉSEKNEK IS ELEGET TEGYÜNK!