Fesztivál házirend

 

KOLORFESZTIVÁL - KAZINCBARCIKA - INFORMÁCIÓ - HÁZIREND

 

A belépőjegy megvásárlásával, a karszalag viselésével, valamint a fesztiválhelyszínre történő belépéssel a látogató elfogadja a fesztivál Általános Szerződési Feltételeit, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a fesztivál házirendje és jegyértékesítési szabályzata, adatvédelmi- és adatbiztonsági szabályzata.

 

Részletek: https://kolorcity.hu/fesztival-hazirend/

 

 1. A belépőjegy, a voucher vagy a karszalag hamisítását Magyarország törvényei büntetik. A szabadtéri, belépőjegyes rendezvényhelyszíneken minden résztvevő az adott napra érvényes karszalagot kap. A sérülésmentes karszalag viselése jogosít a rendezvényterületen történő tartózkodásra!
 2. Tizenhatodik életévüket be nem töltött személyek csak nagykorú, cselekvőképes felnőtt kísérővel, annak felügyelete mellett léphetnek be és tartózkodhatnak a rendezvényhelyszínen.
 3. A rendezvény helyszíneire közbiztonságra veszélyes eszközöket, robbanószert, petárdát, szúró-, vágó eszközöket, baleset- vagy sérülés okozására alkalmas más tárgyat (pl. nagy méretű esernyő), kábító- vagy tudatmódosító szert, szeszes italt, üdítőt, üveget bevinni tilos! A biztonsági személyzet ruházat átvizsgálást végezhet.
 4. A fesztiválterületre maximum egy darab, maximum fél literes, műanyag vagy dobozos ital vihető be.
 5. A fesztiválterületen az ülőhelyes programok alkalmával kizárólag rögzített, a Szervezők által kihelyezett székek használhatók, egyéb, mobil, rögzítésre nem alkalmas szék a területre nem hozható be.
 6. A fesztiválhelyszínre állatot bevinni tilos!
 7. A látogató köteles betartani a szervezők utasításait, a tömegrendezvényeken általában szokásos azon viselkedési normákat, amelyek a kulturált szórakozást, mások testi épségének a megőrzését, a rendezvény biztonságos lebonyolítását és a programok zavartalan megtartását szolgálják. Ellenkező esetben a rendezvény főszervezője a belépőjegy visszafizetése nélkül a látogatót kitilthatja a területről.
 8. Probléma esetén az információs ponton, a fesztivál szervezőinél vagy a biztonsági-és egészségügyi személyzetnél kérhető segítség.
 9. A fesztivál területén kép- és hangfelvétel készítése a szervezők külön engedélye nélkül szigorúan tilos!
 10. A fesztivál eseményeiről nyilvános kép- és hangfelvételek készülhetnek, amelyen a látogató is feltűnhet. Ezen felvételekkel kapcsolatban a látogatónak semmilyen anyagi- illetve más jellegű igénye nem lehet. (ld. adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat)
 11. A fesztivál biztonsági terve és szabályzatai a jegypénztárban találhatók.
 12. A tuningtalálkozó alkalmával a kiállított járművekhez hozzáérni, azokba beülni kizárólag a stand, illetve a jármű tulajdonosának engedélyével lehetséges.

 13. A fesztivál területére drón nem hozható be, használata nem engedélyezett. (kivéve a Barcika Art Kft. munkatársai vagy a cég által megbízott, pilóta engedéllyel rendelkező személy)

 14. A rendezvény területén a hatályos KRESZ szabályok betartása kötelező.

 

SEGÉLYHÍVÓ: 112

 

Szervező:

 

Barcika Art Kft.

3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

Ügyvezető igazgató: Dr. Makkai Orsolya

Üzemeltetési- és műszaki igazgatóhelyettes: Gömöri István

 

 

Biztonsági Szolgálat:

 

EUK-Holding Kft.

1011 Budapest Aranyhal u. 4. fsz. 1.

Adószám: 14896109-2-41

 

 

Fesztiválhelyszín nyitvatartása:

 

Völgy park

 

Augusztus 3. (szombat)

Kapunyitás: 20.00 Zárás: 23.00

 

Augusztus 4. (vasárnap)

Kapunyitás: 06.00,17.00 Zárás: 15.00, 21.00

 

 

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ

 

Augusztus 5. (hétfő)

Kapunyitás: 19.30 Zárás: 23.00

 

Augusztus 7. (szerda)

Kapunyitás: 19.30 Zárás: 23.00

 

 

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

 

Augusztus 9. (péntek)

Kapunyitás: 19.00 Zárás: 00.00

 

Augusztus 10. (szombat)

Kapunyitás: 10.00 Zárás: 18.00

Kapunyitás: 19.00 Zárás: 00.00

 

Augusztus 15. (csütörtök)

Kapunyitás: 19.00 Zárás: 00.00

 

Augusztus 16. (péntek)

Kapunyitás: 19.00 Zárás: 00.00

 

Augusztus 17. (szombat)

Kapunyitás: 19.00 Zárás: 00.00

 

Augusztus 18. ZÁRVA

 

Augusztus 19.

Kapunyitás: 16.00 Zárás: 00.00

 

Augusztus 20.

Kapunyitás: 16.00 Zárás: 23.00

 

Esőnapok esetén az eredetileg tervezett nyitvatartás szerint.

 

 

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

Helyszín

Cím

Elérhetőségek

Nyitva tartás

Egressy Béni Művelődési Központ

3700 Kazincbarcika,

Fő tér 5.

(+36)(48)510 220

info@kolorcity.hu

hétfő-péntek:

10.00-18.00

Mezey István Művészeti Központ

3700 Kazincbarcika,

Rákóczi tér 9.

(+36)(48)310 116

info@kolorcity.hu

hétfő-péntek:

10.00-18.00

szombat:

10.00-14.00

a fesztivál ideje alatt:

10.00-18.00

Csónakázó-tó jegypénztár

Kazincbarcika

Helyszíni jegyértékesítés

Kapunyitástól – 23.00 óráig

Tourinform Miskolc

3535 Miskolc,

Széchenyi út 16.

(+36)(46)350 425

miskolc@tourinform.hu

hétfő-péntek:

08.45-16.30

szombat:

09.00-14.00

 

 

 

Biztonságos szórakozás

 

A KOLORFESZTIVÁL szervezői, a biztonsági és egészségügyi személyzet mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény látogatóit semmi ne zavarja a felhőtlen szórakozásban. Ehhez azonban a vendégek együttműködésére is szükség van. Alábbiakban összefoglaltuk a biztonságos szórakozáshoz szükséges tudnivalókat.

 

 • Kérjük vendégeinket, mértékkel fogyasszanak alkoholt!
 • A fesztiválhelyszínen történő közlekedés közben legyen körültekintő, mérje fel a környezetét, vigyázzon magára és az Önt körülvevőkre!
 • A rendezvényen egészségügyi személyzet jelenléte biztosított.
 • Figyeljenek társaikra, ha valaki szédülésre, hányingerre, látászavarra panaszkodna, hirtelen elgyengülne, haladéktalanul keressék meg az egészségügyi személyzetet!
 • Baleset, sérülés esetén haladéktalanul forduljanak a személyzet bármely tagjához, tőlük kérjenek segítséget. Ne hívja közvetlenül a mentőket, szükség esetén a személyzet fogja értesíteni őket!
 • Ha esetleg szemtanúja vagy elszenvedője bármiféle bűncselekménynek, vagy úgy érzi, segítségre van szüksége, azonnal forduljon a fesztivál biztonsági szolgálatához!
 • Teltház esetén a rendező létszámstopot ad ki, és korlátozza a további látogatók belépését.
 • Szabadtéri rendezvények mindig ki vannak téve szélsőséges időjárási helyzeteknek is. A szervezők folyamatos kapcsolatban állnak az Országos Meteorológiai Szolgálattal, így egy esetleges időjárási veszélyhelyzetről időben értesülnek. Vihar idején próbáljon távol kerülni a magas fáktól és az elektromos berendezésektől, tartózkodjanak inkább a nyílt, szabad területeken vagy kövesse a szervezők utasításait a védelmi épületbe való bejutáshoz (volt Jókai Mór Iskola épülete)!
 • A fő közlekedési útvonalak zsúfoltak lehetnek, kérjük, ne türelmetlenkedjen!
 • Amennyiben a tömeg részeként közlekedik, mindig egy irányba, azonos sebességgel haladjon a többiekkel! Ha úgy ítéli meg, hogy a tömeghangulat pánikká fokozódik, a lehető legrövidebb úton, lehetőleg előre és oldalirányba kerüljön a tömeg szélére, ugyanis a legkisebb a veszély, hogy a tömeg elsodorja, és esetlegesen megsérüljön!
 • A rendezvényhelyszín elhagyását követően is vigyázzon saját és mások testi épségére, amennyiben alkoholt fogyasztott, ne üljön autóba vagy kerékpárra!
 • Minden esetben tartsa be a szervezők utasításait!

 

 

Minden kedves látogatónak biztonságos szórakozást kívánunk!