hu en sk

Fesztivál házirend

 

KOLORFESZTIVÁL - KAZINCBARCIKA - HÁZIREND

 

 

A belépőjegy megvásárlásával és a karszalag viselésével, ingyenes programok esetén a rendezvényhelyszínen való tartózkodással a látogató elfogadja a fesztivál Általános Szerződési Feltételeit, amelynek elválaszthatatlan részét képezi a fesztivál házirendje és jegyértékesítési szabályzata is.

 

 

Legfontosabb tudnivalók:

 

1.       A belépőjegy, a voucher vagy a karszalag hamisítását Magyarország törvényei büntetik.

 

2.       A szabadtéri rendezvényhelyszíneken minden résztvevő az adott napra érvényes karszalagot kap. A sérülésmentes karszalag viselése jogosít a rendezvényterületen történő tartózkodásra!

 

3.       Tizenhatodik életévüket be nem töltött gyermekek, fiatalkorúak csak nagykorú, cselekvőképes, felnőtt kísérővel, annak felügyelete mellett léphetnek be és tartózkodhatnak a rendezvényhelyszínen.

 

4.       A rendezvény helyszíneire közbiztonságra veszélyes eszközöket, robbanószert, petárdát, szúró-, vágó eszközöket, baleset- vagy sérülés okozására alkalmas más tárgyat (pl. nagy méretű esernyő), kábító- vagy tudatmódosító szert, szeszes italt, üveget bevinni tilos!

 

5.       A fesztiválterületen az ülőhelyes programok alkalmával kizárólag rögzített, a Szervezők által kihelyezett székek használhatók, egyéb, mobil, rögzítére nem alkalmas szék nem vihető be.

 

6.       A fesztiválterületre állatot bevinni tilos!

 

7.       A fesztiválterületre maximum 1 db, maximum 0.5 literes, műanyag vagy dobozos ital vihető be.

 

8.       A látogató köteles betartani a szervezők utasításait, a tömegrendezvényeken általában szokásos azon viselkedési normákat, amelyek a kulturált szórakozást, mások testi épségének a megőrzését, a rendezvény biztonságos lebonyolítását és a programok zavartalan megtartását szolgálják. Ellenkező esetben a rendezvény főszervezője a belépőjegy visszafizetése nélkül a látogatót kitilthatja a területről. 

 

9.       Probléma esetén az információs ponton, a fesztivál szervezőinél vagy a biztonsági személyzetnél kérhető segítség.

 

10.   A fesztivál területén kép- és hangfelvétel készítése a szervezők külön engedélye nélkül szigorúan tilos!

 

11.   A fesztivál eseményeiről nyilvános kép- és hangfelvételek készülhetnek, amelyen a látogató is feltűnhet. Ezen felvételekkel kapcsolatban a látogatónak semmilyen anyagi- illetve más jellegű igénye nem lehet. (ld. adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat)

 

12. A fesztivál biztonsági terve és szabályzatai a jegypénztárban találhatók.

 

 

 

MENTŐ: 104

TŰZOLTÓSÁG: 105

RENDŐRSÉG: 107

SEGÉLYHÍVÓ: 112

 

 

Szervező:

 

Barcika Art Kft.

3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

Ügyvezető igazgató: Dr. Makkai Orsolya

Üzemeltetési- és műszaki igazgatóhelyettes: Gömöri István

 

 

Biztonsági Szolgálat:

 

EUK-Holding Kft.

1011 Budapest Aranyhal u. 4. fsz. 1.

Adószám: 14896109-2-41

 

 

Nyitva tartás:

 

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

 

Augusztus 7., 8., 10.: 19.00-00.00

Augusztus 11.: 20.00-03.00

Augusztus 12.: 10.00-16.00, 19.00-00.00

 

 

Kazincbarcika, Fő tér

 

Augusztus 17-18-19-20.: 16.00-00.00