KolorFund

 

KolorFund Pályázati Alap – A vállalkozások hatékony működésének támogatására Kazincbarcikán


A támogatás célja

A Pályázati Alap célja, hogy vissza nem térítendő fejlesztési célú támogatással ösztönözze Kazincbarcikán mikro- vagy kisvállalkozások (1-49 fő) megújulását, támogassa működési, beleértve energetikai célú hatékonyságának javítását. A vállalkozások működésük stabilizálásával és eredményességük javulásával hozzájárulhatnak Kazincbarcikán új munkahelyek teremtéséhez.

A rendelkezésre álló forrás

A fejlesztési célú vissza nem térítendő támogatás rendelkezésre álló keretösszege: 30.000.000.- Ft.

A támogatás összege

A benyújtott pályázatok által igényelhető támogatás:

  • minimális összege: 200.000.- Ft.
  • maximális összege: 2.000.000.- Ft.


A támogatás mértéke, támogatási intenzitás

A Pályázati Alapból igényelhető maximális támogatás a projekt összköltségének 100%-a, de legfeljebb 2.000.000.- Ft.
 

Támogatható tevékenységek:

  • A termelő, kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységgel kapcsolatos eszközbeszerzés (pl. gépek, informatikai eszközök, beltéri berendezések, kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, kivéve gépjármű),
  • információ-technológia fejlesztés, beleértve az online megjelenés, e-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások, modern vállalatirányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati infokommunikációs fejlesztések, üzleti alkalmazások támogatását is (új hardver, szoftver (beleértve: alapszoftver, speciális egyedi fejlesztésű szoftver), betanítás (közvetlenül a szoftverhez kapcsolódóan).
  • Oktatási költségek elszámolása, amelyek közvetlenül a támogatásban megjelölt eszköz beszerzéséhez vagy szolgáltatás nyújtásához kapcsolódnak (önállóan nem elszámolható tevékenység)


A lehetséges projekt végrehajtók köre

A támogatásra kizárólag a Kazincbarcika város közigazgatási területén belül tevékenységet végző vagy a városban letelepülést és munkavégzést tervező mikro- vagy kisvállalkozások (1-49 fő) jelentkezhetnek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Kazincbarcika város területén székhellyel, és/vagy telephellyel kell rendelkezniük a Pályázó vállalkozásoknak, illetve a telephelyet a támogatás eredményeképpen létre kell hozniuk.

Konzultációs időpontok

A konzultációs időpontokat rugalmasan alakítjuk. A beérkező kérdéseket rendszerezzük és ezután nyilvános fórumot tartunk, amelyre a kérdést megfogalmazó leendő pályázók email útján meghívást kapnak.
A pályázatot benyújtani tervező vállalkozások a kérdéseiket erre az email címre küldhetik el:
kolorfund@kolorcity.hu

A pályázatok benyújtási határideje: 

2023. július 15. 12:00. 
Elektronikusan ide kattintva az űrlapon keresztül.
Személyesen: Kazincbarcika Város Önkormányzata, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4., Polgármesteri Iroda részére
 
Pályázati dokumentumok