Kolor kölyök táborok

Egészen júniustól augusztus végéig várja a Barcika Art Kft. különböző táborokkal a gyerekeket. Színes választékkal, sporttáborral, színjátszó táborral, élménytáborral, szabadidős táborral és kézműves táborokkal készülnek a szervezők. A napközis foglalkozások a Nemzeti Népegészségügyi Központ aktuális járványügyi szabályait követve, csökkentett létszámmal, kis csoportban fogadja majd a gyerekeket, illetve a szervezők a lehető legtöbb időt tervezik a szabadban tölteni.

 

Kézműves tábor

 

A tábor célja, hogy a gyermekek egy kreatív és alkotó közösség tagjaivá váljanak, melyben a közös munka fejleszti a gondolkodást, a kommunikációt és színesíti a fantáziájukat. A tábor ideje alatt intenzív óraszámban vesznek részt kézműves foglalkozásokon, megismerkednek hagyományos és modern kézműves technikákkal. A finommozgásos feladatok által biztosabbá válik az eszközhasználatuk, és az alkotás napról napra nagyobb örömet szerez számukra. A szervezők olyan 6 és 12 év közötti gyerekek jelentkezését várják, akik szabadidejükben is szeretnek alkotni, és vágynak új ismeretek elsajátítására. A kézművesség mellett számos olyan élménnyel gazdagodhatnak a gyerekeket, ahol kikapcsolódhatnak és a játéké a főszerep.

 

A tábor ideje: I. 2020. június 22-26. ill. II. 2020. augusztus 24-28.

 

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

 

Max létszám: 40 fő

 

Részvételi díj: 13.000 Ft háromszori étkezéssel

 

Jelentkezési és fizetési határidő: I. június 15. ill. II. július 31.

 

Érdeklődni: 20/512-98-73

 

Színjátszó tábor

 

A Színjátszó Tábor megszervezésének célja, a nyári vakáció hasznos eltöltése interaktív formában, szakképzett emberek irányításával. A színjátszás, a színpadi munka megszerettetése, a színpad mögötti élet megismertetése mindenkivel, aki kedvet érez e csodálatos világ felfedezéséhez. Például a műhelymunka, beszéd- és ritmusgyakorlatok, színpadi mozgás és koreográfia, díszlet – és jelmeztervezés, konfliktuskezelés, fakultatív program, hangszersimogató, kötetlen beszélgetések várják a gyerekeket, ahol a tábor során egy országosan ismert színésszel is találkozhatnak.

 

A tábor ideje: 2020. július 13-17.

 

Helyszín: Egressy Béni Művelődési Központ 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

 

Max létszám: 20 fő

 

Részvételi díj: 30.000 Ft háromszori étkezéssel

 

Jelentkezési és fizetési határidő: július 1.

 

Érdeklődni: 20/489-01-69

 

Élménytábor

 

A gyerekkorban szerzett élmények mindenki számára fontosak. Az Élménytábor alatt öt teljes napig a játék, a közösség, az új kalandok és önmagunk megismerése a cél. A gyerekek egy rendkívüli rajzóra keretein belül találkozhatnak Vámos Róbert gyerek coach-csal, akitől megtudhatják, hogy semmi sem lehetetlen és minden sikerül. A programok között szerepel a rekesz és falmászás, a lovaglás, illetve egy egyetemi professzor beavatja a gyermekeket a fizika rejtélyes világába. A táborban szerzett élményeket egy pszichológus-művész páros irányításával a gyerekek lefestik, valamint a szervezők túrával is készülnek és látogatást szerveznek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba. A táborba 8 és 15 év közötti kalandra vágyó gyerekek jelentkezését várják.

 

A tábor ideje: 2020. július 27-31.

 

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

 

Max létszám: 30 fő

 

Részvételi díj: 25.000 Ft háromszori étkezéssel

 

Jelentkezési és fizetési határidő: július 1.

 

Érdeklődni: 20/512-98-73

 

Szabadidős tábor

 

A tábor célja a nyári szabadidő hasznos eltöltése. Ennek érdekében a szervezők különböző csoportos programokkal, társasjátékokkal, vetélkedőkkel, és mozival készülnek a gyeremekek számára. Emellett a szabadba is sok játékot terveznek, illetve egy izgalmas túrát, ahol egy geoládát keresnek majd megkeresni. Székelyföldiné Gór Ágnes dietetikus "Hogyan étkezzünk egészségesen" című előadását követően, a tábor résztvevői, közösen ételt készítenek. A Szabadidős tábort 8-14 év közötti gyermekeknek ajánlják a szervezők.

 

A tábor ideje: I. 2020. július 20-24. ill. II. augusztus 3-7.

 

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

 

Max létszám: 40 fő

 

Részvételi díj: 13 000 Ft háromszori étkezéssel

 

Jelentkezési és fizetési határidő: július 1.

 

Érdeklődni: 30/412-68-50

 

Sporttábor

 

A tábort olyan 8-14 éves gyerekek számára ajánlják a szervezők, akiknek mindene a sport, szeretnek mozogni, és akik nyitottak bármilyen sportág kipróbálására. Az egy hét alatt több mint tíz sportágban próbálhatják ki tehetségüket a gyerekek. Többek között kosárlabda, futball, tenisz, kézilabda, lovaglás, bicikli, is képviselteti magát a táborban. A foglalkozáson minden nap változatos programokkal várják a gyerekeket.

 

A tábor ideje: 2020. augusztus 10-14.

 

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

 

Max létszám: 20 fő

 

Részvételi díj: 25.000 Ft háromszori étkezéssel

 

Jelentkezési és fizetési határidő: július 31.

 

Érdeklődni: 30/412-68-50

 

A táborok létszámainak feltöltése jelentkezési sorrendben történik és a befizetéssel válik véglegessé. A részvételi díj befizetésére a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, hétköznap 15-18 óra között, a megjelölt határidőig van lehetőség.

 

Letölthető dokumentumok:

 

Jelentkezési lap

Szülői nyilatkozat táborozáshoz

Hozzájáruló nyilatkozat gyermekek adatainak kezeléséhez