Részvételi szabályzat


RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

VIRTUÁLIS KOLORFUTÁS KAZINCBARCIKA

Sétálj, kocogj, fuss Zsombiért!

 

2020-ban hetedik alkalommal került volna megrendezésre Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseménye, a Kolorfutás. Minden eddiginél nagyobb erőbedobással indultunk neki az idei rendezvénynek, mely az elmúlt években oly mértékben és dinamizmussal fejlődött, hogy úgy döntöttünk, nem a Kolorfesztivál részeként, hanem egy teljesen különálló programként hirdettünk meg, melyre kezdőket és profikat egyaránt vártunk. A 2020-as évet beárnyékoló koronavírus-járvány miatt és a kiszámíthatatlan helyzetre való tekintettel az eredetileg szeptemberi 13-ára hirdetett verseny törlésre került.

 

Ezzel minket is új helyzet elé állított az élet, és mivel sokan jeleztétek, hogy szívesen résztvettetek volna az eseményen, így azt a döntést hoztuk, hogy virtuális formában hirdetjük meg a Kolorfutást, és a nevezési díjból származó bevételt Burinda Zsombor, SMA-1-es betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánljuk fel.

 

A meghirdetett útvonalakon futhatsz, kocoghatsz, sétálhatsz, a lényeg, hogy valamilyen alkalmazással rögzítsd a teljesítményed. Ez nem verseny, itt a jótékony, segítő cél a fontos!

 

Rögzítsd az általad választott távot GPS óráddal vagy valamely telefonos futóalkalmazások egyikével és küldd el nekünk a linket vagy a képernyőfotót a sportszervezes@barcikaart.hu e-mail címre. A Virtuális Kolorfutás egy jó ügyet szolgál, mi bízunk benned, hogy hiteles információkat kapunk! Okleveledet e-mailben kapod meg, mellyel másokat is buzdíthatsz a közösségi médiában a virtuális Kolorfutásra. Egyedi érmed az általad megadott címre, postai úton kerül kiszállításra.

 

Nevezés: Néhány perc alatt, egyszerűen, online nevezhetsz, a Simple Pay rendszer segítségével, azonnali bankkártyás fizetéssel rendezheted a nevezési díjat. A nevezés akkor érvényes, ha a regisztráció során megadott e-mail címre megérkezett az elektronikus számla és a nevezési visszaigazolás voucher formájában. Az online felületen megjelenő virtuális jegyen szereplő dátum a teljesítés utolsó napját jelöli!


 

A nevezés leadása október 7-étől december 1-éig folyamatos, a kiválasztott távot december 10-éig, bármikor teljesítheted!


 

Meghirdetett távok:

 

  • Extra minimaraton (2.5 km)

  • Minimaraton (5,25 km)

  • Negyedmaraton (10,5 km)

  • Félmaraton (21 km)

  • Maraton (42 km)

 

Útvonalak:

 

Extra minimaraton: Fő tér (Egressy út) – Göncz Árpád utca – Liget utca – Építők útja – Jószerencsét út – (Egressy út)


Minimaraton: Fő tér (Egressy út) – Mátyás király út – Herbolyai út – Csónakázó tóra bevezető útszakasz – fordítópont – Csónakázó tóra bevezető útszakasz – Herbolyai út – fordítópont – Herbolyai út – Mátyás király út – Egressy út – Göncz Árpád út – Liget utca – Építők útja – Jószerencsét út – Fő tér (Egressy út)

Negyedmaraton: Az útvonal megegyezik a minimaraton vonalával, de két kört kell teljesíteni.


Félmaraton: Az útvonal megegyezik a minimaraton vonalával, de négy kört kell teljesíteni.


Maraton: Az útvonal megegyezik a minimaraton vonalával, de nyolc kört kell teljesíteni.

 

 

Információk, nevezés

 

Szervező: Barcika Art Kft. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.
Nevezés: Online felületen (www.kolorcity.hu)


Nevezési díj: 4 500 Ft /fő minden kategóriában

 

A nevezési díj tartalmazza:

 

  • az egyedi, virtuális okleveledet

  • egyedi befutóérmet.INFORMÁCIÓ:

Viszoczky Sándor: +36 20/391 81 38
sportszervezes@barcikaart.hu

 

Extra minimaraton (2,5 km)

 

 

 

Minimaraton (5,25 km), Negyedmaraton (10,5 km), Félmaraton (21 km), Maraton (42 km) útvonala: